-
عضو انجمن
راهنمایی- بیت کوین
با سلام
نزديک 60-40 ميليون سرمايه ازاد دارم ميخواستم دستگاه ماينر خريد کنم
به نظرتون کدام مدل مناسب کارمون هست يا امکانش هست به صورت کيس خودمون جمع کنيم يا بايد از اين اماده ها بخريم
يک کابين داريم که امکان سوار کردن 10 داده ماينر هست که دما بين 15-20 درجه رو ميتونه 24 ساعته تامين کنه
امکان هست من بيشتر راهنمايي کنيد
1- ايا اينده داره امکان سودهي هست يا نه
2- کدام دستگاه مناسب کارمون هست ( چون نزديک مرز هستيم با اذربايجان - ترکيه و عراق رفيق زياد داريم ميتونم بياريم بدون گمرگ ) يا اينجا ميشه مثلا کيس جمع کرد
3- هزينه و استهلاک و مصرف برق و تگهداري چطور هست - مکان مال خودمون هست .
4-درامد اين کار چطوري محاسبه ميشه
با تشکر
-
-
July 1st, 2019 00:50
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : راهنمایی- بیت کوین
ماین سودی توش نیست با این سرمایه کم جاش تحلیل تکنیکال اگر یاد بگیرید و با این سرمایه بخرید و سال بعد بفروشید سود بهتری میده
-
تعداد تشکر ها از dertgtr به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
dertgtr
ماین سودی توش نیست با این سرمایه کم جاش تحلیل تکنیکال اگر یاد بگیرید و با این سرمایه بخرید و سال بعد بفروشید سود بهتری میده
با تشکر
ناامید شدیم سرمایه کم "" فکر میکردم خیلی داریم ""
-
-
-
تعداد تشکر ها از Aliasgharhi به دلیل پست مفید
-
بنظرم گول ماینر فروشا رو نخورید، فقط قصد فروش و فرو کردن دارن
وقتی برید سراغ ماین کردن که بتونید حداقل ۱۰۰ تا دستگاه خوب هاست کنید، برق خیلی ارزون و ...
وگرنه با سرمایه ۴۰-۵۰ میلیونی میتونید کارای بهتری تو وب انجام بدید. (حتی آفلاین)
-
تعداد تشکر ها از 1eng.ir به دلیل پست مفید
-
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
tabtak
با سلام
نزديک 60-40 ميليون سرمايه ازاد دارم ميخواستم دستگاه ماينر خريد کنم
به نظرتون کدام مدل مناسب کارمون هست يا امکانش هست به صورت کيس خودمون جمع کنيم يا بايد از اين اماده ها بخريم
يک کابين داريم که امکان سوار کردن 10 داده ماينر هست که دما بين 15-20 درجه رو ميتونه 24 ساعته تامين کنه
امکان هست من بيشتر راهنمايي کنيد
1- ايا اينده داره امکان سودهي هست يا نه
2- کدام دستگاه مناسب کارمون هست ( چون نزديک مرز هستيم با اذربايجان - ترکيه و عراق رفيق زياد داريم ميتونم بياريم بدون گمرگ ) يا اينجا ميشه مثلا کيس جمع کرد
3- هزينه و استهلاک و مصرف برق و تگهداري چطور هست - مکان مال خودمون هست .
4-درامد اين کار چطوري محاسبه ميشه
با تشکر
درود روزتون بخیر.
اگر میخواهید دستگاه بخرید فقط دستگاه های شرکت bitmain رو بخرید مخصوصا s9j که فوقالعاده کیفیت بالایی داره.
دور دستگاه های مثل m3 رو خط بکشید که پشیمون میشید.
بهتون پیشنهاد میدم از سیستم روغن مخصوص ماینر استفاده کنید.
هم دستگاهتون دمای خیلی پایین تری داره نسبت به حالت عادی و هم اینکه میتونید به راحتی تا 17 18 تراهش اورلاک کنید.
در ضمن در حال حاضر در ماینینگ روزانه به ازای هر تراهش 35 سنت درآمد دارید یعنی ماهایانه 147 دلار با یک دستگاه s9 که اورکلاک نشده و 14 ترا هش میده
-
تعداد تشکر ها از fanza به دلیل پست مفید
-
-
تعداد تشکر ها از djspammer به دلیل پست مفید
-
سلام
برای ماین کردن بستگی به نوع ارزی که میخواهید ماین کنید باید ریگ یا اسیک تهیه کنید. مثلا اگر با ریگ بیتکوین ماین کنید هزینه برق هم در نمیاد باید دستگاه مخصوص خودش رو بخرید.
آینده و سود خوبی داره درآمد و هزینه برق دستگاه هم بستگی به مدل دستگاهی که تهیه میکنید داره چون قدرت و مصرف برق دستگاه ها متفاوت هست .
چقدر برق دارید و با چه تعرفه ای؟
ولی خرید دستگاه رو فعلا پیشنهاد نمیکنم چون بیتکوین رفته بالا و قیمت دستگاه ها الکی گرون شده و مدت بازگشت سرمایه خیلی زیاد شده.
مثلا ماه پیش شما یه دستگاه کارکرده m3 حدودا می خریدید 2 میلیون بعد 2 ماه سرمایتون برمیگشت ( با هزینه برق مصرفی) و به سود دهی میرسید دستگاه رو هم میتونستید دوباره با قیمت بیشتر بفروشید دستگاه جدید بخرید. اما الان همون دستگاه کارکرده شده حدودا 6 میلیون و بازگشت سرمایه 4 ماه و....
البته دستگاه هایی مثل m3 مصرف برق بالایی داره اگر برق ارزان دارید توصیه میشه چون کارکرده میخرید و ارزان راحت با همون شرایط میتونید بفروشید اگر به برق ارزان دسترسی ندارید یا ... دستگاه های bitmain دستگاه های خوبی هستند هم کیفیت هم گارانتیش
-
تعداد تشکر ها از ArkaPayamak به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
10 عدد دستگاه ماینر t9پلاست (Antminer T9 Plus ) یکی داره یک ماه کار کرده و قیمت 6.5 میلیون میگه برای هر کدام به شرط میده یک ماه بعد پولشو بدم برای این که خراب نیستن
در صورت امکان دوستان که اشنایی دارند برام بگن که ایا این دستگاه مناسب هست به قیمتش
و چقدر در یک ماه تولید میکنه به دلار بگیرد برام قابل فهم هست
قیمت برق با (تعرفه ۸۰ تومان برای هر کیلووات) و اشتراک ۱۰۰ آمپر ۳ فاز را در اختیار دارم ( قیمت برقش هم برام محاسبه کنید ممنون)
خودم صنعتگر هستم میتونم هر سیستم خنک کننده روغنی یا هوا خشک سرد و غیره براش طراحی و بسازم برام هزینه نداره این قیمتش
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
1eng.ir
بنظرم گول ماینر فروشا رو نخورید، فقط قصد فروش و فرو کردن دارن
وقتی برید سراغ ماین کردن که بتونید حداقل ۱۰۰ تا دستگاه خوب هاست کنید، برق خیلی ارزون و ...
وگرنه با سرمایه ۴۰-۵۰ میلیونی میتونید کارای بهتری تو وب انجام بدید. (حتی آفلاین)
ممنون ولی چون وقت ازاد زیادی ندارم فکر نکنم بتونم ایا شما راه کار دارید برام
ممنون
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
ArkaPayamak
سلام
برای ماین کردن بستگی به نوع ارزی که میخواهید ماین کنید باید ریگ یا اسیک تهیه کنید. مثلا اگر با ریگ بیتکوین ماین کنید هزینه برق هم در نمیاد باید دستگاه مخصوص خودش رو بخرید.
آینده و سود خوبی داره درآمد و هزینه برق دستگاه هم بستگی به مدل دستگاهی که تهیه میکنید داره چون قدرت و مصرف برق دستگاه ها متفاوت هست .
چقدر برق دارید و با چه تعرفه ای؟
ولی خرید دستگاه رو فعلا پیشنهاد نمیکنم چون بیتکوین رفته بالا و قیمت دستگاه ها الکی گرون شده و مدت بازگشت سرمایه خیلی زیاد شده.
مثلا ماه پیش شما یه دستگاه کارکرده m3 حدودا می خریدید 2 میلیون بعد 2 ماه سرمایتون برمیگشت ( با هزینه برق مصرفی) و به سود دهی میرسید دستگاه رو هم میتونستید دوباره با قیمت بیشتر بفروشید دستگاه جدید بخرید. اما الان همون دستگاه کارکرده شده حدودا 6 میلیون و بازگشت سرمایه 4 ماه و....
البته دستگاه هایی مثل m3 مصرف برق بالایی داره اگر برق ارزان دارید توصیه میشه چون کارکرده میخرید و ارزان راحت با همون شرایط میتونید بفروشید اگر به برق ارزان دسترسی ندارید یا ... دستگاه های bitmain دستگاه های خوبی هستند هم کیفیت هم گارانتیش
بنظر شما کدام دستگاه مناسب هست برای بیت کوین استخراج کردن
ویرایش توسط tabtak : July 1st, 2019 در ساعت 12:43
-
-
July 1st, 2019, 12:48
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
tabtak
10 عدد دستگاه ماینر t9پلاست (Antminer T9 Plus ) یکی داره یک ماه کار کرده و قیمت 6.5 میلیون میگه برای هر کدام به شرط میده یک ماه بعد پولشو بدم برای این که خراب نیستن
در صورت امکان دوستان که اشنایی دارند برام بگن که ایا این دستگاه مناسب هست به قیمتش
و چقدر در یک ماه تولید میکنه به دلار بگیرد برام قابل فهم هست
قیمت برق با (تعرفه ۸۰ تومان برای هر کیلووات) و اشتراک ۱۰۰ آمپر ۳ فاز را در اختیار دارم ( قیمت برقش هم برام محاسبه کنید ممنون)
خودم صنعتگر هستم میتونم هر سیستم خنک کننده روغنی یا هوا خشک سرد و غیره براش طراحی و بسازم برام هزینه نداره این قیمتش
- - - Updated - - -
ممنون ولی چون وقت ازاد زیادی ندارم فکر نکنم بتونم ایا شما راه کار دارید برام
ممنون
- - - Updated - - -
بنظر شما کدام دستگاه مناسب هست برای بیت کوین استخراج کردن
t9 پلاس نمیصرفه از لحاظ مصرف برق.
من خودم دارم ماین میکنم و بین همه دستگاها گشتم.
یا s9j بگیرید که 14.5 تراهش میده .
یا s17 بگیرید که 55 ترا هتش میده و مصرف برقش اندازه 2 تا s9 هست !
دستگاهم به هیچوجهی کارکرده نخرید.
-
تعداد تشکر ها از fanza به دلیل پست مفید