نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 17

موضوع: شکایت از سایت کلاهبردار طرح روز

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    50
    تشکر تشکر شده 
    382
    تشکر شده در
    251 پست

پیش فرض پاسخ : شکایت از سایت کلاهبردار طرح روز

نقل قول نوشته اصلی توسط iranalavi نمایش پست ها
    بله صد در صد حقم حتی رو چن برابر بیشتر میگیرم ! نیاز به اطلاع به پلیس فتا نداره؟جالب هست مدیران هیچ برخوردی نمی کنند!

- - - Updated - - -

بله درسته ولی من دستم خالی شده بود و مجبور بودم این کار بکنم. چون قبلا از طریق همین انجمن با شرکت های مختلف اشنا می شدم الان هم به بخش فروش هاست مراجعه کردم و اعتماد کردم.
    به مدیر سایتش میگم هزینه رو برگشت بده میگه نمیدم. بکاپ های من رو هم پس نمیده .کلاهبرداری از این واضح تر . روی این سایتها برای چندین سایت لینک سازی کردم. الانم هم اعصابم اینقدر بهم ریختس که شیطون میگه پاشم برشم مشهد . بزنم توی دهن این افغانی
    فتا فعلا هیچ کارس اول شکایت میکنی دادسرا دادسرا خودشون اوقت ارجاع میدن فتا فتا هرچی بگه قاضیم به استناد همون رایو میده
    دستم خالی باشه هیچ وقت نباید دنبال شرکتا بی هویت باشی به خاطر ارزونی اوقت مثله حال الانت میشه هم سردرد هم بیفت دادگاهارو بگرد ارزون دنبالش بودی شرکتا نامی تری مثله ایران سرور و میهن وب هاست یا نت افزار بودن خیلی ارزون تر! حالا هاست دی ال نه ولی هروقت دارا شدی بدون تو ایران معتبرترین هاست دی اله کلا کلاس کاریشون از بقیه بالاس چه پشتیبانیا که خودشون رفع میکنن چه کارا دیگشون خیلیا که اینجا هستن بچه مدرسه یا دانشجوعن شرکتشونم بعضیا اتاق خونه واحد اجاره ایشونه

2. تعداد تشکر ها از gdfire به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)