-
April 21st, 2019, 11:04
عضو انجمن
فوش هاست لینوکس ایران + 50 درصد تخفیف تمام سرویس های سالانه و ماهانه
هاست لینوکس ایران
پهنای باند نامحدود + سایر امکانات نامحدود + SSL رایگان + پشتیبانی 24 ساعته واقعی
بازگشت وجه تا 3 روز در صورت عدم رضایت
قابلیت انتخاب PHP
اتمام کد تخفیف 70 درصدی میلاد امام زمان اما نگران نباشید چون ما همیشه تخفیف داریم
از طرح بهاره سایت ما استفاده نمایید. 50 درصد تخفیف برای تمام سرویس ها کد تخفیف bahar98
شماره تماس 09155748312
آی دی تلگرام و بله : WebProgramingIran
https://planday.ir/client
ویرایش توسط planday : April 28th, 2019 در ساعت 12:22
دلیل: درج آی دی و شماره تماس
من صاحب استعداد خودم نیستم؛ من مدیر آن هستم! - محسن رجبی طراح و توسعه دهنده وب
-
-
April 21st, 2019 11:04
# ADS
-
June 26th, 2019, 12:56
پاسخ : هاست لینوکس ایران + 70 درصد تخفیف

نوشته اصلی توسط
iranalavi
تهدید این شخص در تلگرام

مقصر اولو اخر خودتی همیشه گفته شده تا وقتی هاست دی ال هست چرا جا دیگه!؟ برادرم ایرانه اینجا ایرانیا اولین چیزی که یاد میگیرن دروغ و کلاهبرداریه حالا یا استفاده کنیم یا نکنیم که تو فلان جامون نره
میخواستی نخری قانون مانونم مملکت نداره مگه گردن کلفت باشی وقت و هزینه بزاری. می بینی همه هم شدن وکیل همم قانون گذار خودشون میگن خودشونم اجرا می کنن!
-
تعداد تشکر ها ازgdfire به دلیل پست مفید
-
June 26th, 2019, 17:22

نوشته اصلی توسط
gdfire
مقصر اولو اخر خودتی همیشه گفته شده تا وقتی هاست دی ال هست چرا جا دیگه!؟ برادرم ایرانه اینجا ایرانیا اولین چیزی که یاد میگیرن دروغ و کلاهبرداریه حالا یا استفاده کنیم یا نکنیم که تو فلان جامون نره
میخواستی نخری قانون مانونم مملکت نداره مگه گردن کلفت باشی وقت و هزینه بزاری. می بینی همه هم شدن وکیل همم قانون گذار خودشون میگن خودشونم اجرا می کنن!
حق با شماست ولی خب هاست دی ال که قبول نمی کنه فقط سایتهای پربازدید رو قبول میکنه بعدا هزینه اش خیلی زیاد میشد.
بهترین سایت فروشگاه فایل، پدیده فایل می باشد. برای
فروش فایل به سایت ما سر بزنید.
-
-
June 26th, 2019, 19:12
عضو انجمن
خب برادر من توکه سواد کافی برای ارائه هاستینگ نداری نکن خب مگه مجبوری . بنده سایت خودم نه نماد داره نه جایی فرم اطلاعات پر کردم . مشتریام میان خرید میکنن سرویسشونم طبق همون چیزی که خریدن بهشون میدم (گیم سرور) . زمانی بوده که پول سرور اصلی رو نداشتم ولی مشتری درخواست عودت وجه داده همونجا براش فرستادم و با احترام باهاش برخورد کردم . این کار این دوستمون رسما ***یه و از اونور دیگه تخفیف به اسم امام زمان.میلاد.بهاره..... میزاره :|
@iranalavi فکر میکنم ایشون گفتم وکیل شرکت منظورشون یکی از اعضای خانواده شاید پدرشون و یا داداش بزرگ ترشون بوده نگران نباشید . اگر شما مشهد نیستید من میتونم جاتون قرار بزارم وقتی اومدن مشهد و با وکیل شرکتشون (بزرگ ترش) روبرو بشم :|
-
تعداد تشکر ها ازhamed9292 به دلیل پست مفید
-
July 10th, 2019, 15:20
نماد اعتماد دارید ؟ ندیدم
- - - Updated - - -
دوستان یه هاستینگ خوب با نماد اعتماد معرفی کنید که معتبر هم باشه
ویرایش توسط mashiat : July 10th, 2019 در ساعت 15:21
-
-
July 10th, 2019, 15:43

نوشته اصلی توسط
mashiat
نماد اعتماد دارید ؟ ندیدم
- - - Updated - - -
دوستان یه هاستینگ خوب با نماد اعتماد معرفی کنید که معتبر هم باشه
ایشون خودش نمایندگی از xzn بی مصرف داره / هاست های خود xzn هر روز دچار قطعی هست / خرید همانا پشیمانی 10 ثانیه بعد 
برخی هاستینگ های واقعا خوب و معتبر که باهاشون کار کردم
www.javangostar.ir
www.netafraz.com
www.mihanwebgost.com
-
تعداد تشکر ها از bazaryabi به دلیل پست مفید