نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 14

موضوع: درخواست خرید دامین co ارزان

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم RoobinaServer آواتار ها
    Tehran | تلگرام : @rbserver | کانال تلگرام : @roobinaserver
    تشکر تشکر کرده 
    438
    تشکر تشکر شده 
    7,427
    تشکر شده در
    5,196 پست

پیش فرض پاسخ : درخواست خرید دامین co ارزان

نقل قول نوشته اصلی توسط mdake.com نمایش پست ها
    اینجوری که شما میفرمایید یعنی الان من باید 600 تومن هزینه کنم !!!
    واینکه اگه دقت کنید من نوشتم همین الان قصد ثبت دارم نگفتم فردا . پس شما قیمت لحظتون رو باید بدید
    یا اینکه من باید برم دلار بخرم بدم بهتون ؟؟

در هر صورت ممنون از پیشنهادتون
    نصف قیمت شما در حال حاضر موجوده برای ثبت ولی میخوام افر تمامی دوستان رو داشته باشم
    بنده از قیمت فروش خبر ندارم باید با مجموعه تماس بگیرید یا به فروش تیکت ارسال نمائید که قیمت اعلام شده آنها هم چند دقیقه فقط معتبر است.

در هر صورت قیمت 34 دلار است و شما هم باید دلاری قیمت بگیرید چون الان بر فرض قیمت دلار 13200 است تاپیک شما تا فردا صبح هم قیمت بگیرد ممکن است فردا صبح دلار بشود 20 تومان در این صورت قیمت های روز قبل در تاپیکتان درست است کمتر است اما دیگر معتبر نیست.

شما قیمت بنده را همان بازه 14 تا 15 در نظر بگیرید که اگر 15 هم حساب کنید(دلار هر چه قدر افزایش یافت خودتان بعدا در نظر بگیرید) میشود 510 تومان (90 هزار تومان چه طور بیشتر محاسبه کردید نمیدانیم !!!)

نصف قیمت یعنی 17 دلار ؟ بسته به رجیسترار قیمت ها متفاوت است در کل قبل از خرید حتما قیمت اصلی را در سایت رجیستراری که فروشنده خدمت شما سرویس تقدیم میکند بررسی نمائید (که مشخص شود دلار هکی و ... نباشد که فردا مشکل ایجاد نشود) بنده یک نمونه لینک رجیسترار به همراه قیمت وی برای شما خصوصی ارسال کردم. اگر تصمیم به خرید بود در خدمتتون هستیم.
    ویرایش توسط RoobinaServer : June 20th, 2019 در ساعت 14:36
    میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
    پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
    از سال 1385 تا کنون

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)