سلام
من یه هاست دارم که توش لیچ میکنم
الان هرچی لیچ کردم پاک کردم و چیزی از فایل هام توش نیست
و 900 مگ فقط تو لیچ تورنت هست
ولی زده 5 گیگ هاستت پره !!
رفتم ببینم اینو نشون میده !!
other کجاست که برم پاکش کنم ؟؟
![]()
سلام
من یه هاست دارم که توش لیچ میکنم
الان هرچی لیچ کردم پاک کردم و چیزی از فایل هام توش نیست
و 900 مگ فقط تو لیچ تورنت هست
ولی زده 5 گیگ هاستت پره !!
رفتم ببینم اینو نشون میده !!
other کجاست که برم پاکش کنم ؟؟
![]()
به یاد من باش.
احتمالاً فایلهایی که حذف کردید در Trash مانده اونجا را چک کنید
---------- Post added at 10:53 AM ---------- Previous post was at 10:50 AM ----------
داخل diskusage پایین ترش نوشته :
Sort directories by
disk usage را انتخاب کن و از اونجا مشاهده کن
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
اگه منظورتون بخش :
/.trash
هست رفتم میزنه خالی چیزی توش نیست
دیگه باید چیکار کنم ؟
---------- Post added at 10:56 AM ---------- Previous post was at 10:53 AM ----------
disk usage هم زدم و فقط همون 900 مگ رو نشون میده :
---------- Post added at 11:28 AM ---------- Previous post was at 10:56 AM ----------
کسی بلد نیست ؟؟؟؟
---------- Post added at 01:15 PM ---------- Previous post was at 11:28 AM ----------
Uppppppppppp
---------- Post added at 03:09 PM ---------- Previous post was at 01:15 PM ----------
یعنی بین این همه مدیر هاستینگ کسی نیست این مشکلو بدونه ؟!!!
به یاد من باش.
---------- Post added at 10:56 AM ---------- Previous post was at 10:53 AM ----------
---------- Post added at 11:28 AM ---------- Previous post was at 10:56 AM ----------
---------- Post added at 01:15 PM ---------- Previous post was at 11:28 AM ----------
---------- Post added at 03:09 PM ---------- Previous post was at 01:15 PM ----------
شما اگر کسی صبر کنید حتماً کسی پیدا میشه پاسخ بده - نیاز به پست دادن مکرر نیست
موفق باشید
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
کسی نمیدونه ؟
به یاد من باش.
خوب با پشتیبانی هاستینگتون تماس بگیرید!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)