بنده از مدت ها پیش از yasit سرویس داشتم و بواسطه کیفیتشون از ایشون برای موارد مختلف هاست گرفتم ... در حرفه ای بودن ایشون شکی نیست در پست اول هم گفتم و خود قبول مشکل پشتیبانی از طرف ایشون دلیل بر حرفه ای بودن ایشون ومجموعه ایشون هست ... چیزی که کاربران شرکت کننده در این تاپیک به وجد آورد این بود که مدت ها در تاپیک های انتقادی در مورد شرکت های میزبانی در ایران ایجاد می شد و اکثرا به چندین صفحه کشیده می شد و جز توهین و بد رفتاری و تهیدد و شکایت و ... چیزی شاهد نبودیم در اینجا ایشون با قبول مشکل و برخورد خوب که با این موضوع داشتن شاهد نحوه جدید در برخورد و مشتری مداری در این انجمن بودیم .
دوستان محترم ، من بابت عدم دریافت پشتیبانی در مدت 9 روز که تیکت من بی پاسخ مانده بود به ناچار در اینجا تاپیک زدم که شاید اگر این مکان اطلاع رسانی سریع تری داره تشریف بیارن و پاسخ بدن ... هیچ تاپیک در این سال ها علیه ایشون نیست چون کارشون درسته فقط مشکل دیر پاسخ دادن به تیکت ها از قدیم داشتن.
ما هم احتمال دادیم بدلیل کمبود نیروی پشتیبانی توانایی پاسخ ندارن و در انتها مطلع شدن و فرمودن که مشکل قبول دارن ولی در انتها گفتند شماره کارت بدید ! هاست هم از جای دگ تهیه شد و مشکل من هم حل شد ! ولی نباید در انتها مشکل من هم فراموش میشد و به گفته دوستمون که اگر جای من بود میرفت و تمدید هم میکردن! وقتی مشکل من حل نشده ،چی باید تمدید کنم ... این تاپیک باعث شد که پشتیبانی اضافه بشه در آینده و خوشبحال نفرات بعدی حدقل 9 روز منتظر نمیمونند ... این هم از شانس منه برای بقیه خوب شد
در انتها من خوشحالم که میبینم در یک تاپیک شیوه رفتار و برخورد با مشتری به نوعی نمایش داده شد تا دیگر شرکت ها هم همینطور برخوردی داشته باشند ولی من برای حل مشکل هم توقع داشتم ایشون راهنمایی کنند این مشکل در تعدادی دیگر از هاستینگ ها که نمیخوام اسمی ازشون برده بشه وجود داره و نتونستن این مشکل و حل کنند ، این هاست و یک ماه فقط برای تست گرفته شده بود
اگر این مشکل در این سرور حل میشد شاید دیگر مشتریان هم که اقدام به خرید میکردن به مشکل مشابه ما برخورد نمیکردن ... گاهی حل بعضی از مشکلات علاوه بر ارتقا سرویسدهی باعث میشه اطلاعات فنی هم افزوده بشه ...
بسیار ممنون از جناب سنجری و سایر دوستانی که در تاپیک شرکت کردند ...