من عذر خواهی میکنم هاستم بسته شد
ببخشید که من ضرر کردم
شرمند ام باید خسارت به مشتری هام بدم
ببخشید اعتراض کردم چرا هاستم بسته شد
ببخشید که شما بارها منو تخیلاتی و حقیر و احمق و بی سواد و کسی که حالش دست خودش نیست و کسی که چیزی زده و اصفهانی زبان باز و شیاد و ... خطاب کردین
اخه هر کسی حقشو بخواد استحقاقش نسبتهاییه که شما زدین.
خلاصه ببخشید که هم حقم خورده شد هم ضرر کردم هم کلی توهین شنیدم
یه توهین فقط به خودم بکنم اگه کسی ناراحت نمیشه و اونم اینه که اخه بیشعور کور بودی از اول از سایت بی در پیکر و بی نام و نشون و نا معتبر که حتی ادرسم نداره خرید کردی؟ حال بخور
من به جای شما عذر خواهی کردم فکر کنم همینو میخواستین که تازه من از شما عذرخواهی کنم
اخه در جواب تیکت من به جای عذرخواهی گفته شد من تخیلاتی و هیجانزده ام و بیخود کردم معترض شدم. گفتن ما تو قوانینمو داریم که هر وقت دلمون خواست حق مردمو میتونیم بخوریم و جوابگو هم نیستیم.
اقای محترم حالا اگه دوباره نمیای برای منحرف کردن بحث ما رو رواتی و معتاد و الکلی و دیوونه و حقیر خطاب کنی اول حتما برو از ما شکایت کن و بگو حقشو خوردیم طلبکاره
دوم اینکه بچرخ تا بچرخیم ببینم کی ضرر میکنه.چون تو یه نفر شاکی نداری و نشتریهای منم شاکی اند.
بیشتر از این در شان خودم.نمیلینم با یک کلاهبردار دهن به دهن بشم.هر چی دوست داری بگو و فکر کن مردمو پیچوندی و با زیاد کرد این پستها به نفعته که بحث اصلی کم بشه. ولی من دیگه ادانه نمیدم.
- - - Updated - - -
بهتره به جای مغلطه و دروغگو نشون دادن من با این پستها بفهمی چرا پست ویرایش کردم اونم چون با موبایل تایپ میکنم و غلط املایی دارم. اگه نگرانی از پستها اسکرین شات بگیر که بتونی بعد ثابت کنی
راستی این بار توهین نکردی و نگفتی چیزی زدم و حالم خوب نیست؟