سلام . خدارو شاهد میگیرم حرفتون درست هست و واقعا شرمنده هستم.
اما چه کنم ؟ اسم رو گذاشتن کلاهبرداری خرید هاست ارزان. سه سال با آبرو کار کردیم. سود کم گرفتیم که حلال باشه حق کسی ضایع نشه. دیتاسنتر با پیام تحریم ، هاست های اکانت های ir رو پاک کردن. بعد به ما تهمت زده میشه. می تونم ساکت باشم ؟ صحبت های منو ایشون از نظر قوانین سایت باید منجر به اخراج شدن هر دو نفر باشه و خودم اشتباه این موضوع رو می دونم .
اما ناگریز مجبور به پاسخ دادن هستم. وقتی اسم سایتی که من مدیر اون هستم میاد ، میشه پاسخ نداد ؟ اگر طعنه ای از سمت من بود ، با لحن تو و تو نبود. شما خطاب میکردم . ایشون مثل چاله میدون صحبت می کنن و هی تو و تو میگن و اون نوشتار کوچه بازاری . اما باز هم هرچی بگن باید پاسخ بدم. چون مسئول هاست ارزان من هستم.
دقیقا به قول شما چند نفری هم اومدن وسط پیام دادن که اسمشون وسط باشه که مثلا ما هم هستیم. خودنمایی کنن که ما می دونیم با اینکه نظرات غلطی دادن حتی برای اینماد. خود اینماد به ما در موضوعی پیامی دادن که نوع رسیدگیشون محدود هست و مراجع قضایی باید پیگیر باشن و نه اینماد. اما ایشون گفتن اینماد می تونه بیاد فلان هم بکنه !
از شما و از همه ی عزیزان عذرخواهم. اما باید پاسخ هم بدم. تهمت کلاهبرداری زدن. با اینکه بکاپ هارو دادیم و هنوز هم هستیم. کلاهبردار کسی هست که پول رو میگیره ، خدمات نمیده و غیبش میده. ما خدمات میدادیم و هنوز هم میدیم. تنها دامنه های ir حذف شدن. هنوز هستیم و موجودیت داریم. بهمون تهمت کلاهبرداری میزنن. اینقدر کودک ؟
الان هم دیگه بحث تموم شده هست. باید برن شکایت تا به 14 هزار تومانشون برسن !
باز هم عذرخواهم از شما عزیز .
این تاپیک نباید اینجا باز میشد چون وب هاستینگ تاک مرجع رسیدگی به شکایات نیست. به مدیریت هم دو بار پیام دادم و دوبار هم گزارش تخلف ارسال کردم اما هنوز پاسخی دریافت نشده . امیدوارم طی امشب یا فردا رسیدگی کنن.