وای ... واقعا وای
چه فردی هستید شما . چقدر موزی. چقدر زبون باز . یه جا قلدر بازی . یه جا چاله میدونی صحبت کردن. یه جا مظلوم نمایی.
دقیقا وقتی تیکت رو در پنل کاربریتون ریپلای کردم فورا اومدم اینجا و دیدم نوشتید " این رو از برق بکشید" . وقتی ما در پنل کاربری ریپلای میزنیم حداقل 10 ثانیه طول میکشه ایمیل به شما برسه. چند ثانیه طول میکشه باز کنید و بعد لحظاتی بیشتر طول میکشه بیاید اینجا و پست رو ویرایش کنید. اما من در کمتر از ده ثانیه بعد از ریپلای کردن اومدم اینجا رو چک کردم. شما فرصت کافی رو نداشتید که توی این ده ثانیه ای که من تیکت رو برای شما ریپلای کردم ، متوجه بشید و بیاید اینجا ویرایش کنید و متنی تایپ کنید و ارسال کنید.
پس با جملات بازی نکنید که دروغگو خودش به دست خودش ، خودش رو لو میده.
پر از دوز و دقل . اسم خدارو برای مظلوم نمایی نیاوردم. مگر خدا برای مظلوم نمایی منو شما به کار میره. خدا رو برای این آوردم وسط چون از صداقت کار خودم مطمئنم. شما من رو می تونید دور بزنید و یا تهمت بزنید و دروغ بگید. جلوی اصل کاری ، همه ناتوان میشن.
یکم بترسین. بکاپتون رو که ساعت ها هست دریافت کردین. دیگه آخرتتون رو خراب تر نکنین.
منم هاست شمارو نبستم . دیتاسنتر لطف کردن ریمو کردن. شما که باور نمی کنید ، چرا نمیرید شکایت کنید. مسلمه ... چون می دونید حرفاتون از روی شک هست و اگر به ضررتون بشه ، اون وقت دیگه من شوخی ندارم برای ادامه دادنش !
پس ... .
موفق باشید.