نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 49

موضوع: هاست کلاهبردار kharidhostarzan.com

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    8
    تشکر تشکر شده 
    0
    تشکر شده در
    0 پست

پیش فرض پاسخ : هاست کلاهبردار kharidhostarzan.com

نقل قول نوشته اصلی توسط dashjalal نمایش پست ها
    عجبا ... ساعاتی هست در تیکت پاسخی ارسال نشده ، چرا مغلته می کنید . موضوع واقعا خارج از حد داره خنده دار میشه. چرا میگید داریم در تیکت های بی احترامی می کنیم وقتی اصلا حرفی زده نشده که بخواد بی احترامی بشه.
    شما چه موجود خاصی هستید نهایتا می تونم اسکرین شات ارسال کنم از هرچه در تیکت ها گفته شد :

در عکس مشخص هست که 5 ساعته صحبت خاصی در تیکت ها نیست. پس چرا با این لحن کوچه بازاری تهمت میزنید ؟ شما کی هستید . خدا که شاهده . از خدا بترسید لا اقل . .... البته ... .
    ادامه ندید خواهشا خودتون رو به رخ نکشید. حداقل تصویر خوبی به چشم بخوره مشکلی نداره. چیزی که نشون میدید اصلا قابل توجیه نیست.
    فرد موجهی نیستید.
    ساعت 17:53
    این پیامی بود که شما دادین چطور حساب کردین 5 ساعت؟؟؟؟ اسکرین شاتم که خدا را شکر نشانگر همه مطالب ما و شما هست و الان دیگه همه میدونن کی راست میگه و کی شروع کننده توهین (کنایه) بوده.
    https://screenshotscdn.firefoxuserco...cd9841d30c.png
    و البته آدم بی انصافی نیستم:
    اینم پیامی که الان دادین:
    باور کنید من از غم حاصله تنها می تونم لبخند بزنم .... .
    سرویس های دیگری راه اندازی میشن بعد ها . هاستینگ که به خاطر این تحریم از دستمون رفت.
    شما من رو نمیشناسید. از روی شماره تلفن به راحتی پلاک خونه ی افراد رو پیدا می کنم.
    شما خیلی ناراحت شدید. این برای منی که آرزوم ناراحت نشدن دیگران بوده خوشایند نیست. شاید گاهی تندی از ما سر بزنه اما از خستگی و فشار کاری هست.
    دقت کنید همیشه قیمت ها ارزان بودن. دلیلش چی بود ؟ دلیلش رو باید از همکارانم بپرسید که همیشه گفتند اشتباه می کنی کمی به فکر خودت باش. که در جواب میگفتم ... اوضاع اقتصادی جامعه خوب نیست ... بذار بقیه هم راحت باشن.
    ان شا الله سرویس ها و ایده های بعدی که راه افتاد و به سود دهی کامل رسید ( طی چند سال آینده ان شا الله ) ، از خجالتتون در میام و این ناراحتی رو به شادی تبدیل می کنم. همون مفهوم که میگن از خجالتتون در میام حالا در حد توان. طوری که در دل شما هم چیزی نمونه.
    اصلا هم برام مهم نیست در وب هاستینگ تاک چیزی نوشته شد. اگر حقمون بوده ، بذارید باشه. اگر حقمون نبوده ، خدا خودش یک طور درست میکنه همه چیزو .
    اصل کار خودشه ... خودش کنترل می کنه و دنیارو به روال خودش می بره جلو. هرچی کم باشه اضافه می کنه وهرچیزی اضافه باشه کم می کنه.
    آرزوی موفقیت دارم براتون.
    دقت کنید که لینک بکاپ در پست های قبلی براتون ارسال شده.
    ویرایش توسط aliramazani : June 5th, 2019 در ساعت 18:32

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)