باور کنید من از غم حاصله تنها می تونم لبخند بزنم .... .
سرویس های دیگری راه اندازی میشن بعد ها . هاستینگ که به خاطر این تحریم از دستمون رفت.
شما من رو نمیشناسید. از روی شماره تلفن به راحتی پلاک خونه ی افراد رو پیدا می کنم.
شما خیلی ناراحت شدید. این برای منی که آرزوم ناراحت نشدن دیگران بوده خوشایند نیست. شاید گاهی تندی از ما سر بزنه اما از خستگی و فشار کاری هست.
دقت کنید همیشه قیمت ها ارزان بودن. دلیلش چی بود ؟ دلیلش رو باید از همکارانم بپرسید که همیشه گفتند اشتباه می کنی کمی به فکر خودت باش. که در جواب میگفتم ... اوضاع اقتصادی جامعه خوب نیست ... بذار بقیه هم راحت باشن.
ان شا الله سرویس ها و ایده های بعدی که راه افتاد و به سود دهی کامل رسید ( طی چند سال آینده ان شا الله ) ، از خجالتتون در میام و این ناراحتی رو به شادی تبدیل می کنم. همون مفهوم که میگن از خجالتتون در میام حالا در حد توان. طوری که در دل شما هم چیزی نمونه.
اصلا هم برام مهم نیست در وب هاستینگ تاک چیزی نوشته شد. اگر حقمون بوده ، بذارید باشه. اگر حقمون نبوده ، خدا خودش یک طور درست میکنه همه چیزو .
اصل کار خودشه ... خودش کنترل می کنه و دنیارو به روال خودش می بره جلو. هرچی کم باشه اضافه می کنه وهرچیزی اضافه باشه کم می کنه.
آرزوی موفقیت دارم براتون.
دقت کنید که لینک بکاپ در پست های قبلی براتون ارسال شده.