نوشته اصلی توسط
aliramazani
اول که شما به عنوان پشتیانی بیخود کردین در جواب تیکتها به قول خودتون کنایه زدین به ما. مگه من با شما سر شوخی دارم؟
دوم اینکه به پلیس فتا یا هر جایی دیگه که دوست دارین ریپورت بدین و اگه آدرسی هم خواستی تا بهت بدم چون مثل تو ترسو نیستم.
در مورد آدرس شما که گفتی ملک شخصیه و عمومی نیست هم میتونه جای بحث داشته باشه که شما اصلا دفتر دارین؟ شرکت دارین؟ مجوز فعالیت دارین؟ گواهینامه دارین؟ اگه اینا را ندارین پس با چه مجوزی کسب و کار راه انداخیتن؟ این خودش جرم محسوب میشه.
به پلیس فتا هم حتما اطلاع بده. اتفاقا همین چند ماه پیش آقایی از مشهد که یکی از برنامه های ما رو غیر قانونی به فروش رسونده بود معرفی کردیم به فتا و دادگاه براشون قرار صادر کرد.
برو به پلیس فتا ادرس اینجا را هم بده و بگو یکی را هاستشو بستیم طلبکاره.
به هر حال من یه مشتری بودم بی نام نشون و شما یه هاست که اینجا همه شناختنت و نتونستی به قول خودت اتهامات را توی این تاپیک رفع سو کنی چه برسه دادگاه.
بچرخ تا بچرخیم
ادامه این تاپیک بی فایدست
از همین پستها میشه قضاوت کرد
- - - Updated - - -
نیاز نیست بگم چندبار دیگه مشکل پیش اومد و ما هیچی نگفتیم و صبوری کردیم تا الان شما طلبکار شدی
همچین خوبن نبودید منتها ما صبور بودیم و فرصت گشتن دنبال به هاست دیگه را نداشتیم
- - - Updated - - -
هستن سایتهایی که وضعیت آپ تایم بودن سایتها را نشون میدن که مشخص کنه چقدر قطعی داشتین
یکی اینو از برق بکشه. هاستو بسته و هنوزم داره توی تیکتهاش توهین میکنه بعدشم میاد میگه کنایه بود!
بیشتر از این در شان خودم نمیبینم با چنین شخصی بحث کنم. یه هاستی خریدبم و یه ضروری بابتش خوردیم بیشتر از پول خود هاست. انگار میکنیم د ز د زد خونمون.
مدیران محترم ادامه این تاپیک بی فایده است.مردم از همین پستها میتونن قضاوت کنند