به هیچ عزیز اصفهانی توهین نشد. تنها گفته شد : "جدیدا با عزیزان اصفهانی زیاد به مشکل خوردیم. تنها اصفهانی ها. بیشترین تخفیفات رو گرفتن و یا دوست داشتن رایگان استفاده کنن... حالا که تحریم شدیم ... دنبال احقاق حقشون هستن . تمامی طلب هاشون از تحریمات رو میخوان از یه جایی بگیرن. " . این توهین نیست. مگر اینکه داخل ذهنتون نسبت به خودتون چیز های دیگری هم بگذره .
عزیزانی از اصفهان دارم که بشدت افراد نازنینی هستن . افرادی که واقعا در دوستی هاشون کم نگذاشتن. من گفتم با کاربران اصفهانیمون تنها به مشکل خوردیم. به این دلیل که بین این تعداد کاربر ، تنها عزیزان اصفهانی شکایت کردن. دوستانی داریم که تا سی هاست از ما خرید کردن. اما وقتی دیدن تحریم شدیم و پیام ارسال کردیم ، گفتن که بسیار متاسف هستیم که این مشکل براتون پیش اومد.
تنها بکاپ هاشون رو دریافت کردن و برامون آرزوی موفقیت داشتن. اما شما و یک دوست دیگرمون که اسمی ازشون نمیارم ... بشدت در دنیای دیگری سیر می کنین. هرچی میخواید میگید. هر دروغی می بندید. هیچی رو باور نمی کنید. در حال سعی بودم تا سرور مناسبی از ایران پیدا کنم که کیفیت خوبی داشته باشه تا کاربران با سایت های بررسی دچار مشکل نشن اما پیدا نشد و فعلا مقدور نبود از خارج از کشور سروری تهیه بشه.
واقعا از این لحن چی برداشت میشه کرد ؟ چه لحن سخیفانه ای . شما اگر مطمئن هستید ما دروغ میگیم ، چرا به پلیس فتا شکایت نکردید . اینماد یک مرجع رسیدگی به شکایات نیست و صرفا یک شرکت اعتبار سنجی هست و شکایات رو به مراجع ذیصلاح مثل پلیس فتا نهایتا می تونن ارجاع بدن. اگر مطمئن هستید چرا در طلب شکایت بر نمیاید که حقتون رو بگیرید. اونقدری به صحت کارمون در این سه سال و درآمد حلال اطمینان دارم که بشدت بهتون تاکید می کنم اقدام قانونی کنید. چرا اگر مطمئن هستید حقتون ضایع شده اقدام به شکایت نکردید ؟ چرا اگر می دونید ما دروغ گو هستیم شکایت نکردید ؟ چرا اگر می دونید حقتون رو خوردیم و داریم بهونه ی تحریم رو میاریم ازمون شکایت نکردید ؟ چرا اگر می دونین با بهانه داریم از شما حق خوری می کنیم و به عمد به شما ضرر زدیم شکایت نکردید ؟ چرا اگر می دونید الکی میگیم تحریم شدیم ، شکایت نکردید ؟ و چرا های دیگه ... .
غیر از این هست که مطمئن نیستید و می ترسید از اقدامات قانونی ؟
این شک شما اینقدر قوی هست که اومدید در این مکان مهملات رو به هم می بافید و با بی ادبی های سخیفانه فقط سعی می کنید آبروی یک سایت رو ببرید. اگر مطمئن بودید جای شما اینجا نبود با این لحن. یک فرد اینقدر بی ادب ؟ اگر حرفی به شما در تیکت ها هم زده شد گوشه و کنایه هایی از روی ناراحتی بود. نه بی ادبی های سخیفانه ای در این حد. شما کی هستید ... .
وب هاستینگ تاک مدیریتی نداره جلوی این افراد رو با این لحن بگیره ؟ بهشون آداب نوشتن یاد بده ؟ نهایت ناراحتی و تندی من در این حد هست. شما پرده های آبرو و تعادل رفتار رو می درید.