بهتره یادآوری کنم روستای شما 260 نفر جمعیت داره و 46 خانوار طبق پسوند فامیلت و شهرتایشون از یک شهر در اصفهان بلند میشن میگن نه اقا تحریمی در کار نیست !
https://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%82...1%DB%8C%D9%87)
ایشون هم از یک شهر در خراسان بلند میشن فکر میکنن مردم احمقن و تازه طلبکارم هستن! توهین چندین باره مجدد به اصفهان. نزار دهنم باز بشه نمیخوام به بقیه مشهدی ها و خراسانی ها توهینی بشه...
میخواین بابت تحریم و گرونی دلار و عدم سرویسدهی مناسب شما و بسته بودن چند روزه سایت و قطع ارتباط ما از حسابها و وب سرویسمون ما از شما عذر خواهی کنیم؟؟؟
وقتی نمیتونی پشتیبانی کنی غلط میکنی سرویس میدی بعد بندازه گردن کسی دیگه. از ما که گذشت رفت ولی فکر نکن مردم خرن.
ما سالهاست داریم نرم افزار و اپ ارائه میدیم رزومه معتبرم دارم توی صنفی هم بارها به عنوان نمونه انتخاب شدم و معرفی شدم (مدرک موجود و هر کسی خواست ارائه میدم) - مدرک تحصیلی بیشتر از خیلی هاست که نمیخوام بگم فکر نکنی عقده ای ام (از دانشگاه معتبر کشور و مدرک موجود هر که خواست ارائه میدم) و همیشه به نحو احسن پشتیبانی کردیم و چیزی گردن کسی ننداختیم به غیر از الان که سرویس مزخرف شما چند روزه همه چیزو خراب کرده.
حالا دوباره بیا بگو 14 هزار تومن! اصلا یه ریال !
خسارت شما به اعتبار من بوده به تراکنشهایی که توی این چند روز انجام نشده و تعهدات ما که به خاطر شما از بین رفته.
من مجبورم به مشتریام خسارت بدم چون بر خلاف شما به تعهداتم پایبندم و بی مسئولیت نیستم.
تقصیر من بود که از اول ندیدم این سایت بی در و پیکره و نه آدرسی داره نه اعتباری و نه دفتری و نه کارمندی و نه تاییدیه معتبر از جایی.
ولی من ول کن تو نیستم.خیال نکن گذشتم رفت!!! همین شهری که گفتی ازش بلند شدم میزبان بزرگترین کارخانه صنعتی ایران یعنی ذوب آهن اصفهانه و اگه نیومدی یه سر بیا که همین شهر از مرکز شهر استانهای دیگه توی کشور معتبرتره. فقط شخصیتتو با توهینهات نشون دادی رفت. خوشا به تربیتت
من ر**دم به اون دو ریالی که فکر میکنی ذره ای برای من ارزش داره.نمیدونم شاید این مبلغها برای تو ارزش داشته باشه ولی کارو به اینجا کشوندم فکر نکنی زرنگی بچه جون.
حالا هم اگه مردی و از چیزی نمیترسی آدرس بده. اگرم نمیدی که حدسم درسته.