سلام خدمت شما
مزاحمت تلفنی ؟ مگر در پست اول نگفتید شماره تلفن ندارن ؟ منم با شماره تلفنی که در سایت اعلام شده بود باهاتون تماس گرفتم اما جواب ندادید و الان از متنی که نوشتید مشخص هست که شماره تلفن مارو دیدید و بعد جواب ندادید.
توهینی از سمت من شکل نگرفت. تنها مناسب با خودتون پیام دادم. چرا تیکت های خودتون رو نفرستادید تا دیگران ببینند با چه لحنی و چه غروری و چه طلبی پیام ارسال کردید ؟ من دقیقا مناسب با خودتون پیام ارسال کردم. چرا با سایر کاربران اینطور صحبت نشد و همیشه احترام بود ؟
سایت خرید هاست ارزان الان در شرایط مساعدی نیست که بخواد مهربانانه جواب حرکات کودکانه ی شما رو بده. نه من و نه بقیه ی همکاران. چند ده میلیون ضرر . از دست دادن چند صد کاربر فعال. بعد شما بیاید برای سایتی که رتبه ی جهانی 0 در الکسا داره اونطور به ما پیام بدید و به خاطر 14 هزار تومان اونطور دروغ به ما نسبت بدید و که ما ***یدم و کلاهبردار و دروغ میگیم !
در لحنی که نسبت به شما داشتم بی احترامی نبود. کمی راحتی کلام همراه با تیکه هایی که جملات و نوع لحن خودتون باعث اون شده بود. اشکال رو در خودتون جستجو کنین.
خیلی جالبه. از ابتدا تا الان متن های خودتون رو نگذاشتید و نوشته های مارو گذاشتید. مگه میشه کسی بد صحبت کرد و بعد با احترام و با کلماتی محبت آمیز و عاشقانه جواب داد ؟ شما فقط جواب های مارو که داریم به شما طعنه میزنیم رو گذاشتید. جواب های خودتون چطور ؟
همینطور که در حال نوشتن این متن بودم مجدد باهاتون تماس گرفتم ، دیدم که شماره ی ما رو بلاک کردید ! دقیقا مشکل کجاست ؟
با توجه به متن کوچه بازاری و بچگانه ای که بالا نوشتید دلم کمی سوخت، خواستم بگم نگران نباشید و شماره کارت بدید تا مبلغ 14 هزار تومان رو براتون واریز کنم.
گفتید که وب سرویس ها روی هاستتون بودن ؟ بررسی کردم وب سرویسی موجود نبود . ربات تلگرام منظورتون هست ؟ چیر خاصی توی بکاپتون موجود نیست در این زمینه. شما برای پیدا کردن مشخصات یک سرور به جای اینکه پینگ بگیرین و لوکآپ آی پی رو بگیرین و بقیه ی موارد ، رفتین whois دامنه رو گرفتین . مطمئن باشم واقعا توانایی نوشتن وب سرویس رو داشتید ؟ البته اشکالی نداره . هاست خودتون بوده هرطور میخواستید میتونستید استفاده کنید.
در ضمن ، به شما گفته بود در تخیلاتتون به موضوعی فکر می کنید، اون حرفایی که بالا زدید که گفتیم خل و چل و اینطور حرفا ... متاسفانه این رو در حد خودمون نمی دونیم اینقدر کوچه بازاری صحبت کنیم. حالا اگر شما با دیگران اینطوری صحبت می کنید به خودتون ربط داره اما نباید داشته های خودتون رو به دیگران نسبت بدید.
به نظرم از گفته های شما که مستندات مارو که از پنل کاربری دیتاسنتر اسکرین شات گرفتیم و فرستادیم و گفتید فتوشاپ هست و سایر لحن هاتون که بسیار کوچه بازاری بود و هرچیزی رو دروغ می دونید، میشه فهمید که ما کارمون رو درست انجام دادیم یا نه.
شما می تونید برید سایت نیک پرداخت و تیکت بزنید که آیا اینها پرداخت داشتن ؟البته اونها به دلیل حفظ حریم خصوصی کاربران، به این سوال پاسخ نمیدن. اما بعد می تونین به ما اطلاع بدین و شماره تیکتتون در اون سایت رو بدین تا ما بهشون بگیم به تیکت شما پاسخ بدن و موارد و توضیحات رو بدن و بگن که به پرداختی ما به دیتاسنتر بوده یا خیر. دیگه این رو که نمی تونیم فتوشاپی کنیم درسته ؟
به هر حال کاری از دست ما بر نمیاد. شما هرچی بگید و نگید ... هرجا برید داد و بیداد کنید ، تهمت بزنید دروغ بگید، همه چی رو دروغ بدونید، دیتاسنتر انگلیسی که آدرسش در بالا داده شد، اطلاعات دامنه های ir رو پاک کرده و فقط بکاپ بهمون داده. حالا شما هرچی بگین آری یا خیر... چیزی عوض نمیشه. اونا هم نه با ما شوخی دارن نه با شما. کاری که نباید می کردن رو کردن.