-
درخواست سرور مجازی هلند
درود.
چندماه هست من دارم با هتزنر سر و کله میزنم سر ابیوز نت اسکن، دیگه خسته شدم. هرکار میکنم بازم ابیوز میاد. یه سروری لازم دارم که با نت اسکن مشکلی نداشته باشه (نت اسکن نمیکنم ولی به دلایلی ابیوزش میاد بهرحال!) و یه سروری از هرجا! توی اروپا یا آمریکا احتیاج دارم که براش ابیوز نیاد (نت اسکن).
(خدا خیر بده آقای مونسی عزیز و مجموعهی هایدیتا رو با اون سرورهای باکیفیت آلمانشون، شصت بار ابیوز اومد، بازم لطف کردن سرویس مارو باز کردن، کل سرورشونو به خطر انداختن و کمک کردن که مشکل حل بشه، ولی نشد آخرشم)
رم: 1 گیگابایت
سی پی یو: ترجیحاً دو هسته
هارد: مهم نیست ولی سرعت سیبزمینی داشته باشه قابل قبول نیست (تست لازم قبل از خرید)
مجازی ساز ترجیحاً KVM با پنل Virtualizor.
امکان ست کردن rDNS روی آی پی سرور وجود داشته باشه.
و اینکه آی پی سرور در سایت tunnelbroker.net بلاک نشده باشه به هر دلیلی.
-
-
June 3rd, 2019 00:02
# ADS
-
عضو دائم
پاسخ : درخواست سرور مجازی هلند
سلام.
مورد استفاده تان چی هست ؟
-
-

نوشته اصلی توسط
mhiizadi
سلام.
مورد استفاده تان چی هست ؟
عبور از تحریم.
-
-
عضو انجمن
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
rezaonline.net
متاسفانه ما هم از های دیتا سرویس داشتیم که به همین دلیل سرور رو یهو بستن (برخلاف شما کمکی به ما نشد

)
و برای باز کردن یکساعته سرور جهت انتقال از ما کارت ملی گرفتن
فعلا من از سرور لوکیشن هلند استفاده میکنم مشکل خاصی ندارم .
سلام و طاعات و عبادات قبول ان شاالله،
ما درحال حاضر به مشتریانی که اخطاریه نت اسکن دارند، حداکثر دوبار اخطاریه ارسال می کنیم. (درصورت دریافت اخطاریه از دیتاسنتر)
قطعا شرایط نت اسکن در دیتاسنتر را ما تنظیم نکرده ایم و باید به دیتاسنتر پاسخگو باشیم.
در اخطاریه هایی که به مشتریان ارسال می کنیم، درصورتی که نت اسکن مربوط به رنج های rfc1918 باشد، اعلام می کنیم که می توانیم در نصب و کانفیگ فایروال در سیستم عامل کمک کنیم.
درصورت تمایل مشتری، اینکار را انجام خواهیم داد و سرور را بازگشایی می کنیم.
اگر اینکار برای شما انجام نشده است حتما با تلفن ما و یا تیکت تماس حاصل فرمائید تا بررسی شود. (درصورتی که رفع مشکلات اخطاریه برعهده صاحب اطلاعات و سرورمجازی است)
اگر با شما همکاری لازم صورت نگرفته و کم کاری از سمت ما بوده است اعلام فرمائید.
همچنین برای تائید هویت مشتریانی که اخطاریه دارند، از آنها اسکن مدارک دریافت می کنیم و هویت آنها و شماره تلفن ارائه شده را چک می کنیم.
ارادت.
ویرایش توسط Hi Data : June 3rd, 2019 در ساعت 02:44
-
تعداد تشکر ها از Hi Data به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Peugeot
درود.
چندماه هست من دارم با هتزنر سر و کله میزنم سر ابیوز نت اسکن، دیگه خسته شدم. هرکار میکنم بازم ابیوز میاد. یه سروری لازم دارم که با نت اسکن مشکلی نداشته باشه (نت اسکن نمیکنم ولی به دلایلی ابیوزش میاد بهرحال!) و یه سروری از هرجا! توی اروپا یا آمریکا احتیاج دارم که براش ابیوز نیاد (نت اسکن).
(خدا خیر بده آقای مونسی عزیز و مجموعهی هایدیتا رو با اون سرورهای باکیفیت آلمانشون، شصت بار ابیوز اومد، بازم لطف کردن سرویس مارو باز کردن، کل سرورشونو به خطر انداختن و کمک کردن که مشکل حل بشه، ولی نشد آخرشم)
هارد: مهم نیست ولی سرعت سیبزمینی داشته باشه قابل قبول نیست (تست لازم قبل از خرید)
بنده خدا هرجا سرویس تهیه میکنه دوس داره تمدید کنه ولی نمیتونه
مشکل شما توی یک کلمه حل میشه ولی متاسفانه شعور شما اجازه نمیده
ویرایش توسط NetworkFA : June 3rd, 2019 در ساعت 03:07
-
-

نوشته اصلی توسط
NetworkFA
بنده خدا هرجا سرویس تهیه میکنه دوس داره تمدید کنه ولی نمیتونه
مشکل شما توی یک کلمه حل میشه ولی متاسفانه شعور شما اجازه نمیده
شما هنوز دلت از من پره؟ چرا طاقت یه انتقاد ساده رو نداری؟ واسهی دلخور بودن از اون تاپیک شوخی با مشکل ارسال ایمیل باید کمتر از 12 سال سن داشت واقعاً.
-
تعداد تشکر ها از Peugeot به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Peugeot
درود.
سرور مجازی هلند دیتاسنتر ovh
رم: 1 گیگ
سی پی یو: 2 هسته
هارد: 30 گیگ
ترافیک: نامحدود
پشتیبانی 24 ساعته
آپتایم 99%
همراه با امکان ست کردن rdns
مجازی ساز vmware
تحویل تمامی سرویس ها به صورت آنی می باشد
با ماهیانه فقط 58 هزار تومان قابل ارائه می باشد
مشاهده تمامی پلن ها
اگر آفر مورد نظر در لیست پلن ها نبود ، به شما آفر با تخفیف داده شده و
برای سفارش به ما تیکت (درخواست پشتیبانی) ارسال کنید تا فاکتور صادر گردد
ارسال تیکت پشتیبانی
-
-
June 3rd, 2019, 12:56
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Peugeot
درود.
سرور مجازی kvm المان قابل ارایه هست بدون مشکل نت اسکن و بازشگت وجه تا ۴۸ ساعت
در صورت بلاک شدن ای پی توسط شما هزینه ای عودت نمیشود ای پی جایگذین هم ارایه نمیشود مگر اینکه سابنت سفارش بدید
https://portal.teraserver.ir/cart.php?gid=4
سرور اختصاصی|سرورمجازی|هاست لینوکس حرفه ای (ایران و خارج)| پشتیبانی 24 ساعته
تلگرام :
@h_myahya تلفن تماس :
021.5568.68.61
,
سفارش سرویس نماد اعتماد الکترونیکی دوستاره
-