نوشته اصلی توسط
hassanshaikhi
1- آیا توی ibs لاگ هم ثبت میشه؟ تگه لاگی نمیفته مشکل از تنظیمات سیسکو هست.
2-دلیل اینکه توی انلاین یوزر نشون داده نمیشه بخاطر این هست که یوزر ها فقط authenticate انجام میشه یکبار یوزر پسورد در موقع اتصال چک میشه بعد از اون توی زمان check online ای بی اس یوزرها چون accounting ندارند از لیست یوزر های آنلاین پاک میشن.دلیلش عدم وجود accounting رادیوس کلاینت شما هست. که احتمال زیاد الان باید pam باشه که برای سیسکو باید از radcli استفاده کنید که اینم یه مشکلاتی داره
3-تنظیمات power saving برای برنامه که وصل میشید رو خاموش کنید یا توی تنظیمات سیسکو idle timeout تعریف کنید.
ممنونم از پاسخدهی شما.
1- خیر، لاگی ثبت نمیشه.
در فایل ocserv.conf یک تغییراتی ایجاد کردم؛
تغییرات ایجاد شده رو پایین می نویسم و لطفا نظرتون رو بگید که ممکنه مشکل رو حل کنه یا خیر.
توی ردیف 125 فایل تنظیمات #min-reauth-time = 2 وجود داره که بنده # رو حذف کردم.
توضیحات این بخش به این صورت بود :
# The time (in seconds) that a client is not allowed to reconnect after
# a failed authentication attempt.
min-reauth-time = 2
2- ممنون از توضیحتون. پس بهتره از خیر این مساله بگذرم.
ولی آیا هیچ راهی هست که متوجه بشم چه تعداد یوزر به سرور اتصال هستن؟ یا اینکه دستوری وجود داره که تعداد کاربران آنلاین رو نشون بده؟ (یوزر نیم های آنلاین رو نشون نده مهم نیست، فقط تعداد آنلاینی ها)
3- میشه راجع به تنظیمات این بخش در سیسکو کمی بیشتر توضیح بدید؟
بنظرم در ردیف های 115 تا 121 تنظیماتی مربوط به این موضوع هست؛ لطفا توجه بفرمایید :
کد:
# The time (in seconds) that a client is allowed to stay idle (no traffic)
# before being disconnected. Unset to disable.
#idle-timeout = 1200
# The time (in seconds) that a mobile client is allowed to stay idle (no
# traffic) before being disconnected. Unset to disable.
#mobile-idle-timeout = 2400
چه تغییراتی نیاز هست که انجام بشه؟
(یکبار دیگر بهتر توضیح بدم که مشکل چیه؛ مشکل این هست که هر از گاهی، بعد از قفل کردن گوشی یا استفاده نکردن از گوشی، با وجود اینکه وی پی ان متصل هست، دیتایی رد و بدل نمیشه و باید وی پی ان رو قطع و مجدد وصل کنم)