رضا جان چرا نمیری تک از اونجا خرید کنی ؟؟در خدمتم![]()
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
برو قطعات را یک قیمت بگیر بعد لیستش را به من اعلام کنبهترين پيشنهاد رو كردي ، اصلا فكر اونجا رو نكرده بودمفردا پس فردا يك سر مي رم.
چندتایی آشنا دارم
ببینم چقدر رو کل قطعات واست کشیدن
اگر اینها ارزونتر دادن , آدرس میدم بری ازشون بگیری
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
رضا جان من همین دیروز سیستم رو آپگرید کردم
یه cpu 7 هسته ای intel با کارت گرافیک ati gtx 1 گیگ و مادربورد گیگا و ram اپیسر 2 تا دی دی آر تری 2 گیگ و پاور گرین با real بالا کلا 600 چوق آب خورد
واسه 400 تومن پیشنهاد می کنم یه cpu intell 2 i core با کارت گرافیک gti gtx ddr3 1 GB و پاور رو هم حتما عوض کن و geen بگیر و ram هم 2 تا 2 گیگ ddr3 فقط و فقط apacer مادربرد هم بین msi و گیگا فقط گیگا بگیر که هم ساتا رو پشتیبانی کنه و هم 4 تا اسلات داشته باشه کابل ide هم بخوره و آن برد باشه
در این مورد مطمئن باش 400 تومن هر کی بیشتر میده بدون گرون فروشه هر کی کمتر میده بدون داره از رو یه چی میزنه
من 3 هفته بود هم دنبال لپ تاپ بودم هم پی سی اپگرید کل بازار تهران و شمال رو هم زیر پا گذاشتم پا درد گرفتم دی:
Warning: require_once(vimax.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/webhostingtalk/public_html/forum.php on line 2475
داداش از کی تا حالا اینتل cpu هفت هسته ای میزنه؟؟؟؟؟
کدوم برند ati رو با spec GTX میزنه؟
Intel Core i2 دیگه چه صیغه ایی؟؟؟؟
کارت گرافیگ GTI میشه سایتش رو بدی؟
رو چه حساب میگی فقط و فقط APACER؟ ...ریمارک بهتر نبود؟
الان کدوم مادر بورد هست که ساتا و سایر مشخصات که شما گفتی پشتیبانی نکنه؟
من تو استدلال قیمتیه شما موندم...
اگه میشه یکم زیر دیپلم صحبت کن ما هم متوجه شیم
ممنون از شما
ویرایش توسط HyperServer : December 27th, 2010 در ساعت 00:08
کارت گرافیک ati حالا اشتباه چاپی بود دی:
مدلی که من خریدم این بوده 7 هسته ای رو من والا نمیدونم چطوری میشه فهمید از روی مشخصات روی جعبه ای که لوازم توش بوده خوندم پراپرتیس سیستم هم نوشته مگه راه دیگه ای هم داره؟ intel Core i7 اینم مارک×
من تو کار سخت افزار نیستم اینو خیلی وقته از بس تو بازار گشتم جمع کردم والا من از هر کی پرسیدم گفتن رم بهترین مارکش الان اپیسره شما میگی نه خب لابد دستی تو کار داری راهنمایی کن من که از خریدم راضیم در مورد مادربورد من والا همش پیش فرضم همون مین بردهای قدیمیه دی: واسه همین همش فک می کنم بعضی مین ها ساپورت نمی کنن ساتا رو حالا شما در این مورد هم راهنمایی کن یاد بگیریم
ویرایش توسط vimax : December 26th, 2010 در ساعت 23:56
Warning: require_once(vimax.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/webhostingtalk/public_html/forum.php on line 2475
داداش قصد جسارت نداشتم
رو چشم
Intel Core i7 نام نسل پردازنده هستش...
4 هسته ای که با تکنولوژی HT میشه 8 هسته
Intel� Core� i7 Processor - Specifications
اگر تو Task Manager ببینی مشخصه
در مورد کارت گرافیک شما ati چیپست کارت گرافیکت هست.....بردش هم مهم هست
توی 2 تا چیپ عین هم بین برداهای مختلف شاید 50 تا 75 هزار تومن اختلاف باشه
در مورد رم هم بهترین مارک در حال حاضر :
GEIL - OCZ Technology - Corsair - Crucial
البته به نظر من ... بازم هست حضور ذهن ندارم
در حال حاضر هم تمامی مادر بورد ها از جمله گیگا همگی هم کابل فلاپی دارن (:دی) هم IDE هم پورت ساتا...هم PCI معمولی ...همPCI Express... هم کارت شبکه و صدای Onboard
ویرایش توسط HyperServer : December 27th, 2010 در ساعت 00:06
یارو گفته بود 4 تا هسته واقعی 4 تا مجازی من باهاش دارم مایا کار می کنم تا امشب تر***دمش هیچی نشد سی شارپ هم زدم به بدنش بازم آخ نگفت حال داد
از توضیحاتت ممنونم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)