-
عضو انجمن
اپلود فایل در ترمینال لینوکس
سلام . دوستان من میخوام با سرور لینوکس یک سری فایل هارو دانلود کنم حالا با نرم افزاری هرچی . ولی فقط از طریق ترمینال چون نمیتونم vnc نصب کنم . تا فایل هارو به یک اپلود سنتر دیگه از طریق لینک مستقیم به اشتراک بگذارم .
یا اینکه از طریق www سرور این کارو روی ایپی خود سرور انجام بدم . برای این کار باید فایل رو کجای سرور انتقال بدم تا بره روی www.IP سرور برای گرفتن لینک اون فایل و دانلود اون ؟
میشه لطفا کمکم کنید ...
-
-
May 21st, 2019 19:45
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : اپلود فایل در ترمینال لینوکس
سلام با نرم افزار WinScp میتونید هم دانلود کنید هم اپلود چون روی SFTP هست سرعت به شدت پائینه
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
OmizbanCo
سلام با نرم افزار WinScp میتونید هم دانلود کنید هم اپلود چون روی SFTP هست سرعت به شدت پائینه
با این نرم افزار میشه فایلی رو هم move داد؟
-
-

نوشته اصلی توسط
hamed9292
با این نرم افزار میشه فایلی رو هم move داد؟
بله میشه ولی از طریق خود ssh خیلی بهتر و راحت تره
https://serverbartar.com
TEL: 021-71053438
کد تخفیف 25درصدی دائمی ویژه کاربران انجمن: wht25
دارای نماد اعتماد الکترونیک دو ستاره
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
taghikhani
بله میشه ولی از طریق خود ssh خیلی بهتر و راحت تره
بله متاسفانه از این شرکت خارجی که سرور اختصاصی میخرم کنترل پنل Virtualizor هست از چند لحاظ خیلی خوبه و از چندین لحاظ خیلی بد .
توی سرور اختصاصی محدودیت نیست ولی وقتی سرور مجازی میسازی یک سری محدودیت به صورت اتوماتیک اضافه میشه که البته محدودیت نیست از لحاظ خارجیا آپشن هست مثل VNC که اجازه نمیده با این نرم افزاری که دوستمون گفت به سرور وصل شد و همینطور توی vnc اش یک سری کانفیگ ها انجام شده خیلی مسخره هست .
-
-
عضو جدید
بهترین گزینه که صد البته چند کاربرده هم هست WinSCP هست عزیز پیشنهاد میکنم حتما از این نرم افزار استفاده کنید
-