نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 126

موضوع: مشکل در سرویس های طلاهاست

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    165
    تشکر تشکر شده 
    72
    تشکر شده در
    51 پست

پیش فرض پاسخ : مشکل در سرویس های طلاهاست

نقل قول نوشته اصلی توسط mchteh نمایش پست ها
    شما لطفا پاشید بیاید اینجا به کارمندای ما بگید عیب نداره این ماه حقوق نگیرید چون سایت ها اف شده صبر کنید
    برید به مشتریای ما بگید عیب نداره برندتون پرید صبر کنید
    برید به کارمنداشون بگید عیب نداره درامد برندتون صفر شده بیکار نشستید فوقش این ماه با تاخیر و بدبختی حقوقتون رو میگیرید
    صبر کنید
    منتظر بمونید چی اقا یکم درک کنید
    اون سایتها برگردن هم باید بندازیم اشغالی وقتی باسرعت دارن از نتایج گوگل حذف میشن

من نمیدونم شمایی ک میگید جواب میدن چجوری جواب شماهارو میدن جواب اکانت های ما و اونایی ک میشناسیم نمیدن یچیزی اینجا درست نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
    منو با مدیر طلاهاست اشتباه گرفتی والا من درکت میکنم و میدونم چقدر براتون سخته و حرفتونم قلوب دارم - سایت منم 6 روز داون بود داداش اعلامیه طلاهاست
    با سلام
    کاربران عزیز تلفن دچار مشکل شده و تعداد تیکت ها خیلی زیاد است. شاید همزمانی قطع تلفن و قطع سایت های وردپرسی شما را به این فکر وادار کند که تلفن عمدا پاسخ داده نمیشود در صورتی که اینطور نیست. از روز یکشنبه ساعت ۱۵ تلفن خود به خود قطع شد و همچنان پیگیر رفع آن هستیم

مشکل سایت های وردپرسی تقریبا برطرف شده. یک یا دو سرور دیگر باقیمانده که باتوجه به حجم بالای اطلاعات ما همچنان نهایت تلاش خودمان را میکنیم تا هرچه سریعتر مشکل را برطرف کنیم.
    اگر تیکت شما با تاخیر پاسخ داده شده لطفا صبور باشید. تا ۹۹٪ به شما قول میدهیم اطلاعات سایت شما بازگردانی میشود.

در ارتباط با جبران خسارت و جزئیات بیشتر این مشکل به زودی اطلاع رسانی خواهد شد.

با تشکر

- - - Updated - - -

من 4 روز تیکت دادم جواب نداده بودن تا وقتی نوبت سرویس شما نرسه و سرویستون رو درست نکنن جواب نمیدن
    دانلود نرم افزارها ,بازی و جدیدترین آهنگ ها از موبایل روز
    تلگرام موبایل روز @dailymobile

2. تعداد تشکر ها از delshad به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)