سلام و خسته نباشید
بنده یه سایت فروش فایل زدم و در حال حاظر تو هاست اشتراکی میزبان فا ,میزبانی میشه
اولش که سایت زدم چند بار سایت بستن و گفتن افزونه Easy Digital Downloads ویروسی هستش و بنده تقریبا سه بار سایت پاک کردم و دوباره نصب کردم و چندین بار افزونه Easy Digital Downloads از سایت خودش و از سایت های معتبر دانلود کردم و نصب کردم و باز گفتن ویروس داره-آخرش با مسئولیت خودم سایت بالا اومد و گفتن ما در قبال مشکل ضمانت نمی کنیم
و بعد یه مدت همه اش با افت سرعت روبه رو شدم و تو 80%مواقع cpu رو 90% بود و سرعت سایت افتضاح بود.مشکل بهشون گفتم و ایشون گفتن تعداد بازدید هاتون بالاس باید پلن ارتقا بدین -ارتقا هم دادیم به پلن ویژه مشکل حل نشد بدتر هم شد.در حالی که کل بازدید سایت بنده بین 500تا 800نفر بود در حال حاظر با 50تا فایل فروش
پلن ویژه اش این بود
ویــژه
21,900 تومان / ماهانه
20 گیگابایت حجم (فضا) - 300 گیگابایت پهنای باند - نوع میزبانی: اشتراکی - وب سرور پرسرعت لایت اسپید - امکان راه اندازی 6 وب سایت
SSL رایگان- 3000 مگاهرتز پردازنده - آنتی تحریم دارد - حجم دیتابیس: 1 گیگابایت - امکان ارسال 100 ایمیل/ در ساعت - هارد SSD پرسرعت - کنترل پنل سی پنل - بکاپ گیری هفتگی - ساب دامین : نامحدود - پارک دامین: نامحدود - امکان نصب وردپرس: دارد - دیتاسنتر آسیاتک برج میلاد
اینم بگم یه سایت دیگه هم دارم تو میزبان فا که تقریبا یه سال پیش زدم از اون راضی هستم و تا حالا به مشکل نخوردم -ولی از هاست جدید اصلا همه اش مشکل داره
و حالا تصمیم دارم سایتم انتقال بدم به یه هاست خوب که با افزونه Easy Digital Downloads مشکلی نداشته باشه و مشکل cpu نداشته باشه و محدود نباشه و قیمتش هم به صرفه باشه
خودم در حال حاظر میهن وب هاست و نت افزار مد نظرم هست
اگه شما دوستان هاست خوب و بدون مشکل و با پشتیبانی فنی خوب سراغ دارین ممنون میشم معرفی کنید