نقل قول نوشته اصلی توسط RoobinaServer نمایش پست ها
بیچاره استارتر تاپیکش چی شد!!! 4 تا درایو هم داره ها - کمی انصاف ... سلام عذر میخواهم - ما ریل نمیخواهیم کلی ریل داریم، شما همانطور که گفتید G7 با دو پردازنده x5650 و 32 گیگ رم و 4 عدد هارد SAS را که استارتر فرمودند 4400 میدهید ؟ آیدی تلگرام ؟
با سلام ؛ بله در خدمتتون هستم ، به هر تعداد بخواید موجود هست. 09361208013 09171784821 تلگرام : @Amirhossein_Maaref

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط RoobinaServer نمایش پست ها
بیچاره استارتر تاپیکش چی شد!!! 4 تا درایو هم داره ها - کمی انصاف ... سلام عذر میخواهم - ما ریل نمیخواهیم کلی ریل داریم، شما همانطور که گفتید G7 با دو پردازنده x5650 و 32 گیگ رم و 4 عدد هارد SAS را که استارتر فرمودند 4400 میدهید ؟ آیدی تلگرام ؟
عذر خواهی میکنم ، اگر هارد موجود داشته باشم میزارم براتون ، فکر نکم هارد 146 داشته باشم

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط nofoozgar نمایش پست ها
دوستان فکر میکنم فقط قصد خراب کردن تاپیک بنده رو داشتن من هم عرض کردم بهشون با این قیمت هر تعداد داشته باشن خریدارم اما جوابی نمیدن متاسفانه
ببخشید من چندین بار هم گفتم عذر خواهی میکنم قصدی نداشتم ، اما اگر قصد خرید دارید من به هر تعداد بخواید میتونم بهتون بدم

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط ali215215 نمایش پست ها
جک می گه الان با این قیمت دلار زیر 7 تومان گیر نمیاد طرف میگه رم 4 با 8 زیاد فرق نداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! شما صبر کن به یوزر بفروشی نه به افرادی که از وارد کننده مستقیم میگیرن-خب توی این انجمن طرف سرور را 5 می خره-9 حساب میکنه اکثرا شهرستانی هستیم فکر میکنیم واقعا طرف سود زیاد نمیبره ولی حقیقت چیز دیگری است
بزرگوار دقیقا من یه نکته هم اضافه کنم ، توی این انجمن کسی سرمایه داشته باشه اطلاع بده من براش از چین یا دوبی سرور با قیمتی که اصلا باور نکنه میارم و سر این موضوع میتونم شراکتی کار کنم