پویان آی تی (PouyanIT) | ارائه انواع خدمات ابری، هاست، سرور و دامنه
تلگرام :PouyanIT , شماره تماس : 38277277-081
W W W . P O U Y A N I T . C O M
آقای شاهرخی عزیز این رسم مشتری مداری نیست که تاپیک بزنید تخفیف 20درصدی دائمی سرور مجازی مشتری جذب کنید، کمتر از یک ماه بعد قیمت تمدیدش به جای 20درصد تخفیف بیشتر از 100درصد افزایش پیدا کنه!
حداقل برای کسانی که خرید کردن قیمت رو افزایش نمیدادین.
سرور خریدیم 94ت با 20درصد تخفیف دائمی، ماه دوم باید 198ت پرداخت کنیم!![]()
سلام و احترام
افزایش قیمتی در سرور هایی که در این تاپیک معرفی شده اند انجام نشده است . در صورتی که افزایش هم باشد در حد چند هزار تومان و مربوط به تغییرات قیمت ارز بوده است .
سرور های هلند نیز تغییرات فیمت زیادی نداشته اند . در صورتی که فاکتور سرویس شما تغییر زیادی داشته مشخصا اشتباهی صورت گرفته است . میتوانید مشکل خود را از طریق تیکت پیگیری فرمایید .
موفق باشید
chrome_2019-10-17_01-11-54.png
من بعد از این تیکت رفتم قیمت سرور رو دیدم شده بود حدود 198ت!
حالا میشه بفرمایید هزینه تمدید سرور من که با 20 درصد تخفیف دائمی 94ت خریده بودم برای ماه دوم چقدره؟ و تو این یکماه چقدر افزایش قیمت ارز داشتیم؟ (اصلا داشتیم؟!)
طبق اطلاعیه ای که در 2019/10/11 11:42 به اطلاع کاربران رسیده است ، علت تغییر قیمت توضیح داده شده است : https://pouyanit.com/my/announcements.php?id=2
طبق این تغییرات قیمت پلان های هلند به این صورت تغییر یافته (بدون محاسبه تخفیف) :
پلان رم 2 از قیمت 88,000 تومان به 71,000 تومان
پلان رم 4 از قیمت 100,000 تومان به 103,000 تومان
پلان رم 6 از قیمت 118,000 تومان به قیمت 153,000 تومان
و پلان رم از قیمت 141,000 تومان به قیمت 200,000 تومان رسیده است .
ضمنا همانطور که در تیکت خدمتتان عرض شد ، برای سرویس شما تخفیف 35 درصدی اعمال کرده ایم همینطور راه حل دیگری برای رفع این اثرات تغییر قیمت در تیکت گفته شده است .
تغییرات قیمت ارز را میتوانید از این سایت مشاهده فرمایید : https://www.bonbast.com/graph/eur
سیستم قیمت گذاری پویان آی تی با توجه به قیمت ارز گزارش شده در این سایت آپدیت میشود .
باز هم خدمتتان عرض میکنم قیمت سرویس های nvme ، sata و ssd آلمان و فنلاند چندین سال است که تغییری نداشته است (مگر در موارد تغییر قیمت ارز که به صورت اتوماتیک آپدیت میشود ) . این تغییرات قیمت فقط بر روی سرویس های kvm پویان آی تی انجام شده است .
سلام، دقیقا سه روز از تیکت ما میگذره...
گفتم شاید پستهای انجمن رو چک کنید اگر به سایت خودتون سر نمیزنید...
p.png
قصد تخریب ندارم اما یک بار ازشون سرویس داشتم سرور قطع وصلی داشت پشتیبانی ضعیفی داشتن متاسافنه منم دیگه ماه بعد تمدید نکردم ...
بر عکس دوستان
من حدود 2 ساله سرور فنلاند دارم ازشون تا حالا هیچ مشکلی نبوده و هم پشتیبانیشون و کیفیت سرویس تا الان عالی بوده
جدیدا هم چند ماهی میشه سرور ایران گرفتم که اونم تا الان که خوب بوده - یکی از کم دردسر ترین سرویس هام هستن که همه چی خیلی منظم کار میکنه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)