بنده تا کنون هزینه های گزافی به خاطر بدقولی برنامه نویس و یا عدم تحویل محصول و عدم بازپرداخت وجه به علتهای مختلف متحمل شدم .
ولی این شخص تحت نام میلاد مالدار به آدرس miladworkshop.ir و به آدرس فارس شیراز بلوار رازی - نبش خیابان نرجس تلفن 07158014185 که تلفنش که فقط ۴ تا بوق میخوره و بعدش خبری نیست با وقاحت و پرروی تمام پروژه ای که از پارسال پرداخت کردم را نه تحویل میده و نه مبلغ را ریفاند می کنه .
همچنین یه پرداختی دیگر هم فروردین ماه داشتم که موجودی پنل هم صفر کرده است و دست آخر حساب کاربری من و مسدود کرد.
33.jpg
تا قبل از این موضوع آخری خودم پیگیر این موضوع نبودم تا دیدم در تاپیک دیگری و با دامنه دیگری هم شاکی داره .
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=24704&
این تاپیک را زدم تا دوستان متوجه بشن و این فردی که در راست چین محصول درگاه واسط برای فروش گذاشته و تاپیک های مختلفی برای محصولاتش زده را اول بررسی کنید .
برنامه نویس همه جا هست مهم اینه که فرد درستی باشه و نه صرف اینکه محصول توی سایت دیگه ای داره معتبره نه .
با پیگیری که کردم و به واسطه دوستی که در یکی از مراجع قضایی دارم پرونده را در جریان انداختم ولی حیف وقت و انرژی که برای اینگونه افراد گذاشته میشه.
تاپیک موقت