-
*****شدن ایپی سرورم بدون دلیل
سلام دوستان خوب هستید
من امروز ساعت حدود 10صبح سرورم رو ریبوت کردم و بعد از ریبوت سرور دیگه بالا نمیومد برام عجیب بود تا *****شکن روشن کردم و هاستینگم و سرورم بالا اومد
باید بگم ن پروکسی ران کردم ن ف*لترشکن ران کردم هیچی
حتی هنوز فروش رو شروع نکردم که بخوام بگم یکی چیزی ران کرده روش کلا 3 تا هاسته که 3تاشم دست خودمونه
مشکل چیه
چطوری باید حلش کنم
دلیلش چیه بی دلیل بدون هیچ کار خلاف برمیدارن *****میکنن ، به کی باید بگم درستش کنه؟
باتشکر
-
-
May 8th, 2019 13:30
# ADS
-
عضو دائم
پاسخ : *****شدن ایپی سرورم بدون دلیل

نوشته اصلی توسط
LeHosting
سلام دوستان خوب هستید
من امروز ساعت حدود 10صبح سرورم رو ریبوت کردم و بعد از ریبوت سرور دیگه بالا نمیومد برام عجیب بود تا *****شکن روشن کردم و هاستینگم و سرورم بالا اومد
حتی هنوز فروش رو شروع نکردم که بخوام بگم یکی چیزی ران کرده روش کلا 3 تا هاسته که 3تاشم دست خودمونه
مشکل چیه
چطوری باید حلش کنم
دلیلش چیه بی دلیل بدون هیچ کار خلاف برمیدارن *****میکنن ، به کی باید بگم درستش کنه؟
باتشکر
سلام
یا اشتباه کردند یا در رنج آیپی که دارید چند نفر پرو... ران کردند و تعدادش قابل توجه بوده که کلا اون رنج رو ***** کردن
internet.ir
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
-
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
LeHosting
سلام دوستان خوب هستید
مشکل چیه
چطوری باید حلش کنم
باتشکر
سلام
اینترنت ایران مشکل داره برای ما هم همین اتفاق افتاده
-
-
ایپی های ما هم به مشکل خوردن، بعضی هاشون فیکس شد دوباره به مشکل خورد.
-
-

نوشته اصلی توسط
LeHosting
سلام دوستان خوب هستید
مشکل چیه
چطوری باید حلش کنم
باتشکر
توی این مملکت کدوم کار حساب کتاب داشته که *****ینگ داشته باشه!
جدیدا این موارد هم شدیدا مشاهده میشه و روز به روز بیشتر میشه
-
-
دوستان من به هرجا زنگ میزنم میگن مربوط به ما نیست درست کردن و بازکردن ایپی سرور خو من چی کنم ب کی باید بگم ؟ 1میلیون پول سرور دادیم 2 روزه *****شه ای خدا
-
تعداد تشکر ها از LeHosting به دلیل پست مفید
-
باید سوخت و ساخت یا بلندشی بری ببینی دستتت به وزیر میرسه صحبت هاتو بهش بگی
-
-

نوشته اصلی توسط
faradad
برو ای پی دیگه بخر ای پی که زدن دیگه باز نمیشه یا پاست میدن ساماندهی یا زیرساخت برو بخر زود تا یورو دلار بالاتر نرفته و دیگه پر و کسی نیار بالا مگه سرورت ایرانی باشه بیار بالا و تونل بزن و ببر اونم رو کلود تا دیرتر لو بری وگرنه اونم میتونن راحت ببندن
اصلا پروکسی ران نکردم روش که اخه *****شه هیچی ران نکردم روش
-
-
عضو دائم
حدودا ۱۵ روزه از ***** خارج میشه
-
-
عضو انجمن
موقتا باید آی پی را عوض کنید و بعد از یک ماه ممکنه باز بشه و سوییچ بزنید مجدد
برای هاست پیشنهداد ما اینه که از هتزنر استفاده نشه ، یا اینکه آی پی /30 زده بشه که امکان ***** شدن رنجش نباشه
برای ما پیش اومده آی پی یه رنج را کلا بستن !
پالس سرور،هاستینگ و سرورمجازی، اختصاصی ازکشورهای آمریکا،آلمان،ایران وهلند*شرکت رسمی ثبت شده*بیش از 8 سال سابقه فعالیت(نماد اعتماد)
پشتیبانی |آدرس: pulseserver.net |تلگرام: @aminpulse
-