سلام. من یک سایت دانلود بازی دارم که در حال حاظر نزدیک به یک ترابایت فایل روش هست که فایهاش در یک وی پی اس هرتزنر آلمان هاست شده با قیمت ۲۸۰ هزار تومان در ماه (خود پلن ۱۲۰ تومان با ۳۰۰ گیگ و ۸ افزونه هرکدام ۱۰۰ گیگ به قیمت ۲۰ تومان) و دو گیگ رم، و این هزینه خیلی برام بالاست، با توجه به اینکه در آینده به فضای بیشتر نیاز دارم.
من خیلی در زمینه هاستینگ تجربه ندارم و چنتا سوال دارم در این موضوع که ممنون میشم راهنماییم کنید:
۱. سرور مجازی بگیرم یا هاست دانلود؟
استفاده من الان به این صورت هست که از طریق خود سرور بازی هارو دانلود میکنم و فشرده میکنم و این کار در هاست امکان پذیر نیست. اگر بخام هاست بگیرم باید مثلا یک سرور مجازی هم کنارش بگیرم که این کار هارو توش انجام بدم بعد به هاست آپلود کنم و این ممکنه به صرفه نباشه.
۲. ایران بگیرم یا خارج؟
سرور ایران این خوبی رو داره که میشه ترافیکشو نیم بها کرد و در کل سرعت دانلود و پینگ بهتری داره اما قیمت و پهنای باند کمی اذیت میکنه.
۳. از کجا بگیرم؟
من خیلی تو اینترنت گشتم این چند روزه (واقعا کلافه شدم) و به خیلی سایت هایی برخوردم که قیمت های بسیار پایین ارائه میدن و خیلی نام آشنا نیستن. نمونش
های دیتا،
نگار نوین،
هاست نتورک و
سرور وی دی اس هستن. البته بعضی هاشون رو فهمیدم که سابفه درستی ندارن اما درباره بقیه چیزی پیدا نکردم. دوستانی که تجربه استفاده از این سرویس هارو داشتن ممنون میشم نظر بدن. و اینکه کلا پیشنهادتون چه سایتهایی هست.
نکته دیگه اینکه بعضی سایتا ای نماد ندارن به جاش نماد ساماندهی دارن، آیا نماد ساماندهی به اندازه ای نماد تایید اعتبار میکنه؟