صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 27

موضوع: من میخوام برا چند ماه دیگه از iweb سرور اختصاصی احتمالا یک ساله بگیرم و چند سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید.

عضو جدید root آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    11
    تشکر تشکر شده 
    230
    تشکر شده در
    104 پست

پیش فرض پاسخ : من میخوام برا چند ماه دیگه از iweb سرور اختصاصی احتمالا یک ساله بگیرم و چند سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید.

سلام
    این الان آموزش کلاهبرداری دارید می دید به ایشون ؟؟
    بیخود نیست که تحریم میشیم ....
    از ماست که برماست ...
    شرمنده
    درسته
    البته اگه با پیپال پرداخت داشته باشی یا کردیت کارد خالی باشه میتونی فلنگ رو ببندی.
    ارائه راه حل های جامع میزبانی وب و خدمات دیتاسنتر
    شرکت نگاه روشن پارس (سهامی خاص )

2. تعداد تشکر ها ازroot به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو دائم nimafire آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    209
    تشکر تشکر شده 
    3,248
    تشکر شده در
    1,901 پست

پیش فرض پاسخ : من میخوام برا چند ماه دیگه از iweb سرور اختصاصی احتمالا یک ساله بگیرم و چند سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید.

نقل قول نوشته اصلی توسط --- نمایش پست ها
    خرید بیش از 1 ماه ریسک بزرگیه مخصوصا از خارج از کشور بدی های آی وب به کنار

---------- Post added at 03:19 PM ---------- Previous post was at 03:08 PM ----------

خرید بیش از 1 ماه ریسک بزرگیه مخصوصا از خارج از کشور بدی های آی وب به کنار
    نقل قول نوشته اصلی توسط root نمایش پست ها
    سلام
    منم موافقم
    یک ماه خوبه
    دلیل شما برای یکساله چیست ؟ هزینه ستاپ ؟
    ارادتمند
    اگر خرید امن باشد و خریدار مطمین مشکلی نیست. ما یوزر داریم که قرار داد 10 ساله برای هاست بستن و کار های مالی رو براشون انجام دادیم.
    همچنین سرور اختصاصی سالانه چندین خرید داشتم. شما اگر سورس امنی ندارید مساله دیگری هست ... .

دوست عزیز من میتونم برای شما خرید کنم سالانه و روی تنظیمات میتونم به شما تخفیف بدهم. اما سرور شما زیر محموعه ما خواهد بود. در هر صورت اگر مایل هستید... سروری که مد نشر شما هست را برای من پیام خصوصی کنید یا با شماره من در تماس باشید:
    09377836190

با تشکر

---------- Post added at 08:20 PM ---------- Previous post was at 08:15 PM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط wordpress نمایش پست ها
    آی وب هزینه ستاپ نمیگیره
    پشتیبانی خیلی ضعیف، حداقل برای هاست اشتراکی که اینجوریه
    هزینه ستاپ برای قرار داد های زیر 1سال 49 دلار هست. بدون اطلاع هیچ وقت صحبت نکنید ...!
    پشتیبانی بسیار مناسب هست.بسته به خریدار هست.
    نزدیک به 12 سرویس هاست اتراکی ای وب از طریق ما پشتیبانی میشود و بسیار بسیار عالی سرویس دهی میشوند...!

درسته
    البته اگه با پیپال پرداخت داشته باشی یا کردیت کارد خالی باشه میتونی فلنگ رو ببندی.
    تجارت هایی به شکل شما هست که باعث شده به ایرانیان اعتماد نکنند و بعد از چند ماه متوجه بشوند و سرویس ها را ببندند.
    متاسفم...!
    ● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه

عضو انجمن wordpress آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    96
    تشکر تشکر شده 
    29
    تشکر شده در
    25 پست

من فقط گفتم که میشه این کار رو کرد
    البته بعضی وقتا هم حقشونه
    خودشون میگن ظرف 24 ساعت جواب میدن ولی 72 ساعت طول میکشه خوب طرف ناراضیه می خواد بره یه جای دیگه. حالا جریمه هم باید بده؟!
    اونا به تعهدشون عمل نمیکنن چرا ما باید ضرر کنیم!
    بهرحال من قصد بدی نداشتم
    شرمنده
    ویرایش توسط wordpress : December 25th, 2010 در ساعت 20:26

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    15
    تشکر شده در
    12 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط komsboy_more نمایش پست ها
    برای سوال دومتون می تونید از امضای من کمک بگیرید...
    نام فروشنده ها ...وبسایت.... و آی دی فروم اومده
    موفق باشید
    خیلی ممنون
    نقل قول نوشته اصلی توسط pardishosting نمایش پست ها
    سرور اختصاصی از ای وب نگیرید .... پشتیبانیش ضعیفه اونم پرداخت یک ساله
    پشتیبانی انگلیش که خوب بود ،من چند سوال داشتم ازشون پرسیدم خیلی زود جوابشو با ایمیل فرستادن
    کیفیت و اعتبار هاستینگ خیلی مهمه برام ،همچنین مسائلی مثله تحریم باعث شده که با هاستینگ های آمریکایی نشه کار کرد گرچه سایتها به زبان انگلیش هست

سلام
    سرور اختصاصی کاملا مدیریت شده از آی وب می توانیم تقدیمتان کنیم
    فقط مشکلی که هست در پنل شما نمی تواند باشد
    ارادتمند
    خیلی ممنون ، ولی حتما تاکید دارم که پنلش دست خودم باشه

سلام
    منم موافقم
    یک ماه خوبه
    دلیل شما برای یکساله چیست ؟ هزینه ستاپ ؟
    ارادتمند
    همونطور که دوستان گفتن ،هزینه ستاپ و تخفیف ۱۵% و اینکه نمیخوام هی از این
    هاستینگ به اون هاستینگ برم

درسته
    کسی که یک ساله بخواد بخره که دیگه نمیتونه فلنگ رو ببنده ،،از اون گذشته کاره درستی نیست کلا ،،هدفم از پرداخت با پیپال اینکه پنل هاست و دیگر جزییات دست خودم باشه ،،اگه کسی از دوستان بتونه پرداخت رو انجام بده با تخفیف که دیگه مشکل آدرس و و تحریم کلا منتفی شه و پنل دست خودم باشه خوب مزاحم ایشون میشیم...لطفا کسانی که میتونن اینکارو انجام بدن یک پم بدن همراه با قیمت ..ممنون

عضو جدید root آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    11
    تشکر تشکر شده 
    230
    تشکر شده در
    104 پست

سلام
    ما علاوه بر سرورهای سالیانه ، کولوکیشن هم داریم ، سورس هم خودمان هستیم
    فقط عرض کردم دلیلتان چیست ؟
    منظورم این بود که اگر برای آن 49 دلار است می توانیم درستش کنیم
    البته شفاف نگفتم
    شرمنده خلاصله
    ارائه راه حل های جامع میزبانی وب و خدمات دیتاسنتر
    شرکت نگاه روشن پارس (سهامی خاص )

تشکر تشکر کرده 
    209
    تشکر تشکر شده 
    3,248
    تشکر شده در
    1,901 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mr-ehsan نمایش پست ها
    خیلی ممنون

پشتیبانی انگلیش که خوب بود ،من چند سوال داشتم ازشون پرسیدم خیلی زود جوابشو با ایمیل فرستادن
    کیفیت و اعتبار هاستینگ خیلی مهمه برام ،همچنین مسائلی مثله تحریم باعث شده که با هاستینگ های آمریکایی نشه کار کرد گرچه سایتها به زبان انگلیش هست

خیلی ممنون ، ولی حتما تاکید دارم که پنلش دست خودم باشه

همونطور که دوستان گفتن ،هزینه ستاپ و تخفیف ۱۵% و اینکه نمیخوام هی از این
    هاستینگ به اون هاستینگ برم

کسی که یک ساله بخواد بخره که دیگه نمیتونه فلنگ رو ببنده ،،از اون گذشته کاره درستی نیست کلا ،،هدفم از پرداخت با پیپال اینکه پنل هاست و دیگر جزییات دست خودم باشه ،،اگه کسی از دوستان بتونه پرداخت رو انجام بده با تخفیف که دیگه مشکل آدرس و و تحریم کلا منتفی شه و پنل دست خودم باشه خوب مزاحم ایشون میشیم...لطفا کسانی که میتونن اینکارو انجام بدن یک پم بدن همراه با قیمت ..ممنون
    مم ببینید من تاکید بر خرید از طریق ما ندارم. اما شما اگر خودتان خرید کنید مسایل تحریم.سرویس دهی .تاییدیه و ... را ممکن هست داشته باشید
    اگر خریدار مطمین باشد شما تنها هزینه ها را از طریق ان پرداخت میکنید.سورس بانکی مطمین. اعتبار مطمین و ... از مزیت های بسیار بسیار مهم خرید از طریق فروشندگان (به طور مثال ما) هست.
    ● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه

عضو دائم irlogo آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    773
    تشکر تشکر شده 
    1,546
    تشکر شده در
    1,188 پست

من 2 تا شرکت رو برای خرید از آی وب پیشنهاد می کنم
    شرکت لحظه الکترونیک که چون در ترکیه هم شرکت داره می تونه براتون سی پنل مستقیم از دیتاسنتر هم بگیره
    شرکت نگاه روشن پارس که اقای صالح ( همونی که عکس فیل نماشه ) مثل شیر دارن پاسخ می دن، کارشون عالیه و فوق العاده هست و حتما می تونن لایسنس خارجی سی پنل براتون بگیرن

نیما جون هم که دیگه جای خودشو داره! نیما فایر

10. تعداد تشکر ها از irlogo به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    15
    تشکر شده در
    12 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط nimafire نمایش پست ها
    دوست عزیز من میتونم برای شما خرید کنم سالانه و روی تنظیمات میتونم به شما تخفیف بدهم. اما سرور شما زیر محموعه ما خواهد بود. در هر صورت اگر مایل هستید... سروری که مد نشر شما هست را برای من پیام خصوصی کنید یا با شماره من در تماس باشید:
    09377836190

با تشکر
    خیلی ممنون از پیشنهادتون ،،ولی بر اساس تجربیات قبلی تصمیم گرفتم دیگه هرگز اینکارو نکنم ،،اگه میتونید طوری بگیرید که پنل دسته خودم باشه و تخفیف و پرداخت از طریق شما انجام بشه من موافقم که دیگه اگه یک وقت خدای نکرده شما جمع کردین رفتین یا هر علت دیگی مشکلی برا من پیش نیاد ،،،گر چه همونطور هم که گفتم الان در مرحله جمع اوری اطلاعات هستم و احتمالا چندین ماه دیگه بگیرم ،،برا شروع میخوام این سرویس رو بگیرم ماهی ۴۹$ یک ساله ۵۲۹$ درمیاد
    Linux

• Celeron 420 1.6GHz CPU
    • 1GB Ram
    • 320GB SATA2 Hard Disk Drive
    ویرایش توسط mr-ehsan : December 25th, 2010 در ساعت 21:05

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    185
    تشکر تشکر شده 
    975
    تشکر شده در
    703 پست

هر کاری آقای صالح میگه انجام بده
    2 دانگ از iweb مال آقای صالح هست
    ویرایش توسط mr.he3am : December 25th, 2010 در ساعت 21:06

تشکر تشکر کرده 
    209
    تشکر تشکر شده 
    3,248
    تشکر شده در
    1,901 پست

[QUOTE=mr-ehsan;182102]
    نقل قول نوشته اصلی توسط nimafire نمایش پست ها
    09377836190

با تشکر[COLOR="Silver"]

خیلی ممنون از پیشنهادتون ،،ولی بر اساس تجربیات قبلی تصمیم گرفتم دیگه هرگز اینکارو نکنم ،،اگه میتونید طوری بگیرید که پنل دسته خودم باشه و تخفیف و پرداخت از طریق شما انجام بشه من موافقم که دیگه اگه یک وقت خدای نکرده شما جمع کردین رفتین یا هر علت دیگی مشکلی برا من پیش نیاد ،،،گر چه همونطور هم که گفتم الان در مرحله جمع اوری اطلاعات هستم و احتمالا چندین ماه دیگه بگیرم ،،برا شروع میخوام این سرویس رو بگیرم ماهی ۴۹$ یک ساله ۵۲۹$ درمیاد
    Linux

• Celeron 420 1.6GHz CPU
    • 1GB Ram
    • 320GB SATA2 Hard Disk Drive
    مم بله اگر قبلا بی اعتمادی برای شما از بایت سرویس دهنده قبلی ایجاد شده من متاسفم.
    اما ببینید برای تخفیف و ... باید در پنل ما یا دیگر همکاران باشد.
    به هر حال ما 3 سال سابقه فعالیت داریم. قرار داد های 10 ساله 5 ساله و سالانه داشتیم . در هر صورت اگر مایل بودید من میتونم سرویس دهی به شما داشته باشم

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)