نقل قول نوشته اصلی توسط hosinaa نمایش پست ها
کاربر گرامی در نظر داشته باشید که شما سرور از ما تحویل گرفتید سپس هزینه واریز کردید
کاربر گرامی جناب حسن واعلی زاده کاری به نحوه کارکردتون و شناخت سایر دوستان از شما در انجمت های دیگه و.. ندارم آبروی خودتون به خودتون مربوط هست ولی دروغ گفتن کار ناپسندی هست
قبل اینکه سرور تحویل بگیرید ، قبل اینکه هزینه ای واریز بشه به شما گفتم آفر بازگشت وجه نداره ، به شما گفتم تعویض شبکه 48ساعت مشکلی نداریم دیتاسنتر جابجا میکنیم ، خود شما درخواست رنیستال کردید مهندس پیغامتون هست. شما در تلگرام درخواست پشتیبانی می کردید ضمن اینکه هیچ تعهدی برای شما ندادیم که برای شما کانفیگ کنیم یا کانفیگ 4تا کد کپی پیست کردن شما در سرور ما جوابگو هست ، سرور که شما دارید سایر کاربران دارند . لطفا بجای بازار گرمی و اجرای نمایش در صورتی که فک میکنید حق با شماست اقدام به شکایت کنید .لذا اقدام بایسته نیز از سمت ما انجام خواهد شد.
نیازی به آدرس نیست ، خودتون تشریف میارید.

این عین گفته های خودشون: ((کپی پیست))
این پرداختش انجام میدی یا میخای تا ظهر تست کنی؟
شرایط فروش اینجوری حسن جان که تست میدیم واسه اینکه از خرید مطمئن بشه کاربر ( قطعا سروری که مشخصاتش مشخصه تست نداره)
ولی برای اطمینان کاربر و مخصوصا همکار تست میدیم 80% سرویسهامون ولی کسی که تست گرفته تایم تست بهش دادیم دیگ کنسلی نداره و کسی که تست نکنه دقیقا همون تایم تست 12 ساعت الی نهایت 24 ساعت میتونه کنسل کنه و هزینه ترافیک مصرفی + ای پی ) کسر میشه و باقیمانده به حسابش واریز میشه.

دقیت کنید که من کمتر از 1 ساعت بعد بشون گفتم که سرویس مشکل داره و ایشونم گفتن که در صورت پرداخت وجه و تست بعد از پرداخت تا 24 ساعت کنسلی دارید
از نظر قانونی هیچ مشکلی ندارم میتونید کامل پیگیر باشید تا بعد متوجه بشید دقیقا کی رو محاکمه میکنید توضیح بیشتری نمیدم که بعد ماه عسل کار بیاد دستتون
فقط خواستم به صورت مسالمت امیز حل بشه اینکه تایپیک زدم هم دلیلش این نبود اینا بیان بمن کمک کنن
و اینکه از همون دوستان سرویس داد من کانفیگ کردم و الان کاره مشتری راه افتاد .
با شما هر نطر دارید برا من محترم هستش و میشنوم و دوست دارم حل بشه و بیشتر از این دیر نشه
و دوست دارم صحبت های ما زودتر به نتیجه برسه