جناب آقای ولی زاده من خیلی وقت شمارو میشناسم لطفا اینجا هم مثل انجمن نو *یتر نکنید. یادتون رفته یا اکانت دومتون بیاید از خودتون تشکر کنید.
کلمه کلاهبرداری وقتی زده میشه که از شما پول بگیرن ولی سرویسی بهتون ندن ولی الانش شما پول دادید و سرویس هم گرفتید ولی انتظارات شما براورده نشده که این مشکل شما برمیگرده نه سرویس دهنده و باید بین خودتون مشکل رو حل کنید اگه سرویس دهنده هم قبل خرید شرایطی مبنی بر عدم برگشت وجه گذاشته باشه حق اعتراضی ندارید بیشتر سرویس دهنده ها شرایطی برای برگشت پول دارند که معمولا 24 تا 48 ساعت هست. که ایشون هم میگن 3/4 روز پیش ازشون خرید کردید
در مورد سایت مگه شما از طریق سایت ایشون آشنا شدید؟خود شما میگید توی تلگرام باهاش سلام علیک داشتید پس سایت چه اهمیتی داره؟ شما که از طریق گوگل آشنا نشدید باهاش بعد هم به گفته خودتون توی سایتشون هیچ محصولی نیست.شما از طریق تلگرام خریدید.
خود شما مگه سایت دارید؟که صبح تا شب توی نو *یلتر و اینجا تبلیغ فروش سرور میفرستید؟ من اگه از شما بخام سرور بخرم نمادتون کجاست؟قوانین سایتتون؟ محصولات سایتتون؟ چون اینارو ندارید یعنی شما کلاهبردار هستید؟
دوما مگه شما قبل خرید سایتشون رو ندیدید؟که الان دارید این حرفارو میزنید؟اگه نماد مهم بود براتون چرا قبل خرید چک نکردید؟اگه میگید بخاطر دوستی توی تلگرام بوده پس سایت چیه کشیدید این وسط؟کاملا مشخصه قصد شما فقط تخریب هست سایتشون باز کنید تا بدونید کلمه ac مخفف کلمه آریا سنتر هست.سایت اینماد هم باز کنید و استعلام بگیرید تا ببینید نماد دارند یا نه.
من کاری ندارم مقصر کی هست فقط بجای این بچه بازی ها با هم کنار بیاید.
در گذشته هر کسی از خانوادش قهر میکرد میرفت خواننده میشد الان هر کسی توی تلگرام بحث کرد میاد توی wht تاپیک میزنه
شما که این همه قانون قانون میکنید قبلش یکبار قوانین اینجا رو بخونید
6-4: لطفاً در هنگام باز کردن تاپيک از عنوان مناسب استفاده فرمائید (استفاده کردن الفاظي مانند : *** , کلاهبرداري , ..... مجاز نمی باشد ).
شما به جای اینکه دیگران رو کلاهبردار خطاب کنید یکی باید به کلاهبرداری های خود شما که از اعضای سایت نو *یلتر کردید رسیدگی کنه