نقل قول نوشته اصلی توسط hassanshaikhi نمایش پست ها
جناب آقای ولی زاده من خیلی وقت شمارو میشناسم لطفا اینجا هم مثل انجمن نو *یتر نکنید. یادتون رفته یا اکانت دومتون بیاید از خودتون تشکر کنید.

کلمه کلاهبرداری وقتی زده میشه که از شما پول بگیرن ولی سرویسی بهتون ندن ولی الانش شما پول دادید و سرویس هم گرفتید ولی انتظارات شما براورده نشده که این مشکل شما برمیگرده نه سرویس دهنده و باید بین خودتون مشکل رو حل کنید اگه سرویس دهنده هم قبل خرید شرایطی مبنی بر عدم برگشت وجه گذاشته باشه حق اعتراضی ندارید بیشتر سرویس دهنده ها شرایطی برای برگشت پول دارند که معمولا 24 تا 48 ساعت هست. که ایشون هم میگن 3/4 روز پیش ازشون خرید کردید
در مورد سایت مگه شما از طریق سایت ایشون آشنا شدید؟خود شما میگید توی تلگرام باهاش سلام علیک داشتید پس سایت چه اهمیتی داره؟ شما که از طریق گوگل آشنا نشدید باهاش بعد هم به گفته خودتون توی سایتشون هیچ محصولی نیست.شما از طریق تلگرام خریدید.
خود شما مگه سایت دارید؟که صبح تا شب توی نو *یلتر و اینجا تبلیغ فروش سرور میفرستید؟ من اگه از شما بخام سرور بخرم نمادتون کجاست؟قوانین سایتتون؟ محصولات سایتتون؟ چون اینارو ندارید یعنی شما کلاهبردار هستید؟
دوما مگه شما قبل خرید سایتشون رو ندیدید؟که الان دارید این حرفارو میزنید؟اگه نماد مهم بود براتون چرا قبل خرید چک نکردید؟اگه میگید بخاطر دوستی توی تلگرام بوده پس سایت چیه کشیدید این وسط؟کاملا مشخصه قصد شما فقط تخریب هست سایتشون باز کنید تا بدونید کلمه ac مخفف کلمه آریا سنتر هست.سایت اینماد هم باز کنید و استعلام بگیرید تا ببینید نماد دارند یا نه.
من کاری ندارم مقصر کی هست فقط بجای این بچه بازی ها با هم کنار بیاید.
در گذشته هر کسی از خانوادش قهر میکرد میرفت خواننده میشد الان هر کسی توی تلگرام بحث کرد میاد توی wht تاپیک میزنه
شما که این همه قانون قانون میکنید قبلش یکبار قوانین اینجا رو بخونید

6-4: لطفاً در هنگام باز کردن تاپيک از عنوان مناسب استفاده فرمائید (استفاده کردن الفاظي مانند : *** , کلاهبرداري , ..... مجاز نمی باشد ).

شما به جای اینکه دیگران رو کلاهبردار خطاب کنید یکی باید به کلاهبرداری های خود شما که از اعضای سایت نو *یلتر کردید رسیدگی کنه

دوست عزیز بله 24 ساعد درسته
ولی من کمتر از 1 ساهت بعد به ایشون گفتم که مشکل هست و ایشون رفتن دوباره همون سرورو ریلود کردن دادن به ما
در حالی که قرار بوده سرویس کامل عوض شه از یه شبگه دیگه ارایه بدن
و پس از وقت کشی و و تعویض 3 روز پشت سرور هم سرور که همه از یک دیسی بود و تازشم گفتن مشکلی نیست خودمون کانفیگ میکنیم و مشکلو رفع میکنیم
تیکت موحوده گفتن اطلاعاتتونو بفرستین تا روی همین سروی که میگید نمیشه انجام بدین بعد از 1 روز گفتن نه باید بیای از ما خراج رو هم بگیری که ایشون در جریانن که ما خودمون اختصاصی داریم و نیازی به خارج نیست

در ضمن نسب به حرفی که در مورد بنده زدید دوست داشتم بدونید که اگه کسی کلاهبردار باشه نمیاد 2تا ایدی رو دقیقا شبیه هم بسازه و بعد بیاد از خودش تکشر کنه و این که اونجا 2تا ایدی دارم دلیلی بر کلاهبرداری نیست
دوم اینکه استفاده از لفظ کلاهبرداری کاملا صحیح هستش چون ایشون قوانینی تو اسیت ندارن و توی تیکتاشون میگه چرا قبل از خرید قوانینو نخوندین؟

به نطر شما این چیزا کلاهبرداری نیست ؟/