ما هم فول وارز از هلند در خدمتیم.
فقط لینوکس دارید به دردم نمیخورد . ضمن دوستانی که جوابشونو نمیدم به خاطر اینکه لینوکس خالی دارند و یا با شرایط من تطبیق نداره
---------- Post added at 09:19 AM ---------- Previous post was at 09:14 AM ----------
قیمت ها بالاست . موفق باشید
---------- Post added at 09:21 AM ---------- Previous post was at 09:19 AM ----------
توی ساییتوتن که وجود نداشت ایای ساییتتون کامل نیست ؟ در صورتیکه شرایط را دارید خبرم کنید ضنا جزییاتم برای پیام خصوصص یزارید
---------- Post added at 09:24 AM ---------- Previous post was at 09:21 AM ----------
قیمت بالاست . موفق باشید
1- قیمتها نسبت به پشتیبانی و کیفیت عالی هست !
2- پشتیبانی 12 ساعت در روز فقط بصورت تیکت.
3- دی ان اس اختصاصی
4- آی پی هم اختصاصی میتونیم بدیم (هزینه اضافی داره)
5- وقتی دی ان اس و آی پی اختصاصی باشه ، دیگه به این سادگی نمیشه فهمید
6- اینو خودمون نمیتونیم بگیم
7- فقط لینوکس موجود هست cPanel
8- شرکت شناخته شده و با سابقه ی خوب هست.
10- تهران نیستیم.
================
برگرفته شده از پست RezaHF :دی
Google is your friend. All smart people use Google before asking dumb questions.
ببخشید این تاپیک قدیمی رو بالا میارم
ولی با توجه به اینکه بعد از ارسال من، تاپیک به بخش فروش منتقل شد و اون زمان من تعداد پست کافی برای ارسال در بخش فروش نداشتم نتونستم به سوالات دوستان پاسخ بدم
در جواب عزیزانی که در مورد تجربه ی ماهان هاست پرسیدن باید عرض کنم که ما هیچ جایی نگفتیم که ماهان هاست 4 سال تجربه داره بلکه افرادی که ماهان هاست رو میگردونند بیش از 4 سال تجربه دارند (که البته الان بیشتر شده)
ما از بهار سال 1384 در زمینه شبکه، آی تی، میزبانی وب و طراحی وب فعالیتمون رو شروع کردیم. زمانی که شاید 80% هاستینگهای فعلی وجود نداشتند
همچنین عمده فعالیت ما در فروش خارج از کشور هست. ولی متاسفانه با توجه به تحریمها و مشکلات مربوط به اون و همچنین با توجه به سختیهایی که تیم ماهان هاست (که الان تحت عنوان شرکت سامان پردازش مهرسام فعالیت میکنه) برای دور زدن این تحریمها متحمل شده، نمیتونیم از سایت انگلیسیمون نام ببریم.
امیدوارم همه ی همکاران همیشه موفق باشند و در عمل خودشون رو به مشتری ثابت کنند نه با نیش و کنایه به همکاران دیگر
ماهم خوشحال میشیم در خدمتتون باشیم
در خدمتیم
webpouyan.org
وب پویان - هاست لینوکس سرور مجازی و اختصاصی هاست ویندوز طراحی سایت
سرور مجازی - هاست - تلفن :09360039315
سرورپارس با 7 سال سابقه در خدمت شماست :
serverpars.com/reseller-hosting
----------------------------------------------
میزبانی وب سرورپارس
40 گیگ ماهیانه 40 هزار تومان
ریسیلر با امکانات 100 % نا محدود
دو آی پی جهت امنیت و بازدهی بهتر
سرور هتزنر آلمان
پشتیبانی واقعی و عالی
خودمم تهران
www.mehrpc.com
مرکز میزبانی وب نیک سرور NikServer.COM | شماره تماس : 9109.9713-021
هاست و نمایندگی هاست لینوکس | هاست و نمایندگی هاست دانلود | سرور مجازی ایران و اروپا
ریسلری لینوکس در خدمتیم با پشتیبانی 12ساعت آنلاین و بقیه زمان ها تلفنی
قیمت های عالی ! ( برا تخفیف پ.خ بدین )
میزبانی دات کو
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)