نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 25

موضوع: megaholdings.org

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    39
    تشکر تشکر شده 
    8
    تشکر شده در
    8 پست

پیش فرض پاسخ : megaholdings.org

این شرکت هدفی جز بالا کشیدن پول افراد نداره چند وقت پیش یکی از دوستان به من پیشنهاد داد که تو که خودت تو کار طراحی وب و این چیزا هستی بیا از طریق شرکت ما هاست نامحدود هم بفروش ما هم که کنجکاو شدیم ببینیم چی هست گفتم که سیستم کاره شرکت تون چه جوری هست اصلان سایت شرکتتون چی هست بعد اون هم این آدرسو به من داد Mega Holdings Limited بعد هم گفت باید 2 جلسه آموزش ببینی بعد شروع کنی من وقتی رفتم توی سایتشون چیزی که دیدم فقط یه سایت بود با یک پلان unlimit یکم تعجب کردم یه شرکت بزرگ هاستینگ باید حد اقل هاستین اشتراکی سرور های اختصاصی یا vps رو ارائه کنه حتی پشتیبانی آن الاین هم نداشتند گفتم برم توی جلسه آموزشی ببینم چی میگن جلسه آموزشی اول گفت که شرکت ما نمیدونم توی msc شهر فناوری مالزی هست بعد شروع کرد به کشیدن زیر مجموعه که شما باید خودت اول 200 دلار بیاری هاست خودتو ثبت کنی بعد هر چه قدر که زیر مجموعه جمه کنی و اون ها هم برن مشتریایه دیگه بیارن درآمد تو بالا میره به من هم میگفتن کار ما نتورک مارکتینگ هست و من هم باید میرفتم و هر کسی رو که می شناختم حتی اگر اصلان نمیدونست سایت چیه یا هاستینگ چیه میاوردم عضو زیر مجموعه خودم و عضو شرکت میکردم و نه بحثی از سایت بود نه بحثی از هاست چون اون دوست من هم اصلان از هاست و طراحی سایت سر در نمی آورد جلسه دوم هم یه فیلم ماله یه نفر در مورد نتورک مارکتینگ و استفاده از اهرم و زیر مجموعه سازی بود .من با خودم که فکر کردم دیدم که این ها فقط میخوان پول افراد رو بالا بکشن
    این رو هم به خاطر این نوشتم که اگر کسی میخواست بره تو این کار اول اینو بخونه بعد اگر خواست بره تو این کار
    شعارشون هم این بود به آرزوهات فکر کن
    ویرایش توسط rasez : December 25th, 2010 در ساعت 17:26

2. تعداد تشکر ها از rasez به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)