نقل قول نوشته اصلی توسط morit نمایش پست ها
ای پی سرور رو پیام کن برام خریدارم
نقل قول نوشته اصلی توسط morit نمایش پست ها

t.me/ashvanqw

اقای فروزانی این بشر کلاهبرداره مراقب باشید

هر کاربری به حساب ایشون پول پرداخت کنه و خدمات بگیره 10 برابر مقدار پولی که ریخته بهش میدم البته از یوزرهای قدیمی این انجمن باشه چون این بی پدر شگرد زیاد داره.

به به اقای کلاهبردار الانم با ایدی جدید اومدی فکر می کنی کسی متوجه نمیشه من زیر نظرت دارم درسته مدیران این انجمن اعتنایی به کلاهبرداری های انجام شده در انجمن نمی کنن، ولی من به دوستان اطلاع رسانی می کنم و حواسم بهتون هست:

شگرد کلاهبرداری: درگاهم قطع شده- با کد بزن راحت تری - هاستمون بالا نمیاد - همکار هاست دی ال هستم - آسیاتک سرور دارم - به سرور های هاست دی ال دسترسی دارم روی هر کدوم سرور خواستین اکانت میدم.

در هنگام خرید مراقب این کاربر باشید شیوه کلاهبرداری واریز هزینه با کد ussd (کلا معلوم نمیشه به چه شخصی پول واریز کردین)اگر شماره کارت به زور گرفتین به اسم فائزه فرزاد هست که بعد پرداخت داخل تلگرام بلاک میشید و همه نوشته های ایشون حذف میشن می مونه فقط نوشته های شما و پولی که پرداخت کردین:

تاپیک کلاهبرداری ایشون:

ایدی قدیم این کلاهبردار با اسم فائژه فرزاد :

http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=204472

فایل پیوست 39150

فایل پیوست 39151

نقل قول نوشته اصلی توسط Genral X2 نمایش پست ها
شما چند میلیون از یه بنده خدایی دلار گرفته بودید رو پس دادید ؟!
داداش برگردونه؟ این کلاهبرداره انتظار داری بیاد پول ملت بده اینم یکی مثل ابری دی صادق کوچک زاده کلاهبرداری می کنه یا مثل دانیال بیاری مدیر ابری دی