-
July 30th, 2017, 00:26
پاسخ : چطوری از دست recaptcha گوگل خلاص شم؟
خیر. منظور بنده این حالت هست که به دلیل مشکلات IP من همواره باهاش روبرو هستم. آرین پال، آپلود بوی، یه وقتایی وب هاستینگ تاک و سایت های دیگه که روی کلودفلر هستند:
هر بار هم وریفیکیشن تصویری رو میاره. گاهاً 2-3 بار هم میاره. اما وقتی با پ.ر.و.ک.س.ی وصل شم، مشکل حل میشه
رضا قلعهخانی: وردپرس و WHMCS - طراحی و راهاندازی انواع وبسایت شخصی، شرکتی و فروشگاهی
تماس:
ارسال ایمیل
-
تعداد تشکر ها از Reza G به دلیل پست مفید
-
July 30th, 2017 00:26
# ADS
-
July 30th, 2017, 00:30
عضو انجمن
این مربوط به شبکه کلودفایر میشه که شما اگر در چندین سایت به صورت همزمان درخواست ارسال کنید شاید تو یکی از ای پی ها درخواست تشخیص ارسال کنه.
-
-
July 30th, 2017, 01:01

نوشته اصلی توسط
m2n
نه جانم کپچا یه این شکل میگن :
https://my.wpdesigner.ir/clientarea.php
مثلا میگه تعداد ماشین انتخاب کن بعد لینک دانلود نمایش داده بشه اگر توی اکانت گوگل لایگن باشید یعنی لایگن بشید و کوکی توی مرورگر باشه شما فقط کافیه تیک بزنید دیگه مراحل تشخیص نمیاره
بله دقیقا درسته مشکلم همینه
و اکانتم هم فعاله، البته بستگی داره منظور شما از فعال چی باشه
من کلا از مرورگر کروم استفاده میکنم
و تو کروم هم لاگین کردم تو جیمیل
اگر کار دیگه ای باید انجام بدم ممنون میشم آدرس تا توضیح تصویری قرار بدین
یعنی یه مشکل خیلی خیلی اساسی شده برام که یه کار 10 دقیقه ای میشه 1 ساعت :|
تازه یه بار ماشین هارو تیک میزنم، یه دور تابلو راهنمایی رانندگی میاره، دور بعد هم میگه لباس هارو تیک بزن، همه ی اینا تو یه مرحله ازم درخواست میشه تا ثابت بشه من انسانم :|
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
Reza G
خیر. منظور بنده این حالت هست که به دلیل مشکلات IP من همواره باهاش روبرو هستم. آرین پال، آپلود بوی، یه وقتایی وب هاستینگ تاک و سایت های دیگه که روی کلودفلر هستند:
هر بار هم وریفیکیشن تصویری رو میاره. گاهاً 2-3 بار هم میاره. اما وقتی با پ.ر.و.ک.س.ی وصل شم، مشکل حل میشه
بله اینم یه مدلی هست، ولی این سیستم امنیتی که شما میفرمائید احتمالا بخاطر امن بودن از دست حملات هست
مشکل بنده با تعویض آی پی حل نشده (10 تا کشور تست کردم)
سایت های کوتاه کننده لینک خارجی این سیستم رو میذارن تا در کمترین زمان نتونیم به لینک اصلی برسیم و هر بار لازم میشه تو هر صفحه 30 بار کلیک کنم و 50 تا هم پاپ آپ باز میشه و این درآمدشون هست
-
-
July 30th, 2017, 02:07
عضو جدید
هیچ راهی نیست حتی با وارد شدن به اکانت جیمیل وریفای شده
تازه یه بار ماشین هارو تیک میزنم، یه دور تابلو راهنمایی رانندگی میاره، دور بعد هم میگه لباس هارو تیک بزن، همه ی اینا تو یه مرحله ازم درخواست میشه تا ثابت بشه من انسانم
هر بار که این مراحل رو طی کنید بار بعدی بیشتر میشه
انیمه ها رو از جایی دیگه بگیر یا از تورنت استفاده کن
-
-
July 30th, 2017, 02:14
عزیز دل خب من الان یه اسکریپت مینویسیم که با کوکی من کار بکنه بدون مشکل هم هرجا بره با اکانت من لاگینه . چه ربطی داره ؟ شما یه مقدار اطلاعات رو بالا ببرید
جدیدا این وریفای ریکپچا منو داره داغون میکنه . 100 تا عکس میده . نمیدونم چش شده
-
-
July 30th, 2017, 02:31
دوستان عزیز کپچا گوگل خیلی ***** هارو ملاک قرار میده از جمله تفکیک بر اساس رنج ای پی .
اگر زیاد بهتون حساس هست دلیلش اینه از اون رنج ای پی که دارین توی سایت های مختلف داره ربات شناسایی میشه یا ...
و اینکه تجربه شخصی که داشتم ربطی به این نداره که توی اکانت لاگین کرده باشین یا نه ! به هر حال وظیفه ی اصلی این سرویس گوگل تشخیص آنی انسان هست !
اینطوری که دوستان میفرمایند که فقط بر اساس کوکی هست کاملا اشتباه است .
-
تعداد تشکر ها از Amlaaki به دلیل پست مفید
-
July 30th, 2017, 11:31
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
m2n
این مربوط به شبکه کلودفایر میشه که شما اگر در چندین سایت به صورت همزمان درخواست ارسال کنید شاید تو یکی از ای پی ها درخواست تشخیص ارسال کنه.
پس معلوم شد شما اشتباه متوجه شدید!پس لطفا کلمات رو برای خودتون بیلد (بلد) کنید
-
-
April 14th, 2019, 13:30
سلام
من تو سایت https://link.limo/index.html میخام لینک کوتاه درست کنم ولی سایتش از کد کپچا ورژن 1 استفاده میکنه که غیر فعال شده
باید چیکار کنم ؟
راهی هست که مثلا از قسمت راست کلیک (Inspect Element) کد روتغییر بدیم ؟
یا هر راه دیگه ای که بشه دور زد یا یا یا
خواهشا جواب بدین خیلی گیرم
-
April 14th, 2019, 23:09
برای حل این مشکل تو مرورگر موزیلا این کار ها رو انجام بدید
1. از طریق آدرس زیر تمام cookie و cach ها رو پاک کن
وقتی این آدرس رو باز کردی برو به تب advanced و تمام تیک ها رو بزن و زمان رو هم روی all time بذار
2.مرورگر رو کامل ببند
3. مودم رو خاموش روشن کن
4.از قسمت network and sharing center و بخش change adaptor option یکبار ethernet یا کانکشن مروبط به اینترنتون رو Disable و enable کن
5.مرورگر رو باز کن مشکل حل می شه
-