نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.Te0 نمایش پست ها
کاملا واضح است که نواسانات ارزی نه تنها روی کار هاستینگ ، بلکه در تمام حوزه ها تاثیر به سزایی داشته است .
سرویس دهندگانی که خودشون رو با روند ارزی و تغییر و تحولات کشور منبطق نکنند محکوم به فنا هستند در این شکی نیست .
از بعد دیگری بخواهیم به این داستان نگاه کنیم ، اینده سرویس ها به سمت serverless بودن هستند ، عملا کسب و کار امروزی هاستینگ ها و فروش سنتی سرویس نیز از دوره خارج خواهد شد و بسیاری از شرکت های بزرگ که حتی در همین تاپیک به انها نیز اشاره شد ، با توجه به اینکه خودشون رو از safe zone موجود خارج نکردند و تن به پیشرفت ندادن ، خود به خود از دایره رقابت خارج خواهند شد .
نام اشنا های حوزه هاستینگ رو اگر بررسی کوچکی کنید ، متوجه میشید که هیچ نواوری و خلاقیتی در کسب کار طی 10 ساله اخیر خود نداشتند و این یعنی یک فاجعه بزرگ چه برای سرویس دهندگان این حوزه چه برای کاربران .
جالی بود سایتی رو به اتفاق مشاهده کردم که از سرویس دهندگان بسیار بزرگ کشور میباشد و نام ان مطمئنا برای کاربران این حوزه اشناست ، در توضیحات برای سرویس های خود عنوان بزرگی درج کرده بودند مبنی بر scalability سرویس های ( امکان توسعه سرویس ها ) که در توضیحات ذکر شده بود :
ارائه دسترسی روت سرور به کاربر !
این در نظر من یعنی فاجعه بزرگ برای اون سرویس دهنده با اون حجم کاربر و بیشتر از ان سلیقه کاربران ما و اعتیاد اون به خرید سرور سنتی و البته ارزان !
به نظر من این دید شما نسبت به آینده سرور ها و هاستینگ ها و بدون سرور شدن و متصل شدن به سرور های بزرگ و سیستم های بزرگ مثل گوگل و firebase (اگر درسته متوجه serverless شده باشم) کمی مشکل داره
اتفاقا آینده ی اینترنت به سمت شخصی شدن و خیلی خیلی شخصی شدن داره پییش میره و حجم این شخصی شدن جزییات انقدر زیاده که سیستم های بزرگی حتی مثل گوگل پاسخ گوی حتی 10 درصد نیاز ها هم ممکنه نباشن !
به عنوان مثال الان هر کسب و کار برای خودش به صورت مجزا خیلی شخصی تر از قبل داره خودشو توی نت و مخصوصا گوشی های هوشمند جا میده
براورده کردن خیلی از نیاز های این کسب و کار ها با سرویس های کلی و جمعی تقریبا غیر ممکنه ! تیم های برنامه نویسی برای توسعه ی پروژه هاشون هم نیاز به دست رسی های خیلی عمیق دارند و هم به این کار بسیار علاقه دارند !
توسعه ی نسخه های مختلف زبان های برنامه نویسی مثل نود جی اس و پایتون با سرعت دیوانه کننده ای در حال رشده ! تمام اینا جایی برای ارائه میخوان جایی پایدار برای ذخیره اطلاعات ! پردازش آنی اطلاعت و ...

درسته محتوا هایی مثل تصاویر متن فیلم و ... که در گذشته برای ذخیره سازی حتما نیاز به پهنای باند و فضا بود الان دیگه با اومد کلود ها و شبکه ها بی نیاز به سرور ها شدن ولی خیلی نیاز های جدید به وجود اومدن که برای براورده کردنش هنوز هم تا سال ها نیاز به سیستم هایی هست ...
البته اینا نظر من بود ممکنه درست نباشه