-
April 6th, 2019, 21:20
عضو جدید
پاسخ : نامه 980115-2382 شاپرک کسی میدونه چیه ؟

نوشته اصلی توسط
mizban97
نگران نباشید مغایرت بانکی هست .
این مشکلات سراسری هست .
هر وقتی پولی بیشتر به حساب شخص وارد میشه .
ولی طرف اصلا نمیگه پول از کجا اومده

.
اتفاقا طبق آمار ما از بانک پارسیان 800 هزار تومان هم کم واریز کرده بودند ( تراکنش های تا ساعت 10 شب باید صبح واریز میشد) طبق گفته خود شرکت پککو و جالبه که شرکت پککو هم مغایرتی اعلام نکرد و تماس که گرفتیم گفتن ما بی اطلاع هستیم و حساب شما درست هست و اگر میدانید کدام تراکنش ها برگشت خورده بفرمایید بررسی کنیم که وقتی اعلام کردیم اصلا تراکنش با اون مبلغ نداشتیم فقط یک جمله گفتن : شاپرک برداشته و کاری از دست ما برنمیاد !
-
-
April 6th, 2019 21:20
# ADS
-
April 6th, 2019, 21:22

نوشته اصلی توسط
mobtakeran
اتفاقا طبق آمار ما از بانک پارسیان 800 هزار تومان هم کم واریز کرده بودند ( تراکنش های تا ساعت 10 شب باید صبح واریز میشد) طبق گفته خود شرکت پککو و جالبه که شرکت پککو هم مغایرتی اعلام نکرد و تماس که گرفتیم گفتن ما بی اطلاع هستیم و حساب شما درست هست و اگر میدانید کدام تراکنش ها برگشت خورده بفرمایید بررسی کنیم که وقتی اعلام کردیم اصلا تراکنش با اون مبلغ نداشتیم فقط یک جمله گفتن : شاپرک برداشته و کاری از دست ما برنمیاد !
معمولا اگر اون روز نریزن روز بعدش حتما واریز میشه .
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram:
@ramezanniay_mehrshad
-
-
April 6th, 2019, 21:22
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
mizban97
معمولا اگر اون روز نریزن روز بعدش حتما واریز میشه .
معمولا ، بله اما وقتی تماس میگیریم اعلام میکنند مشکل داشتیم فردا واریز میشه نه اینکه اظهار بی اطلاعی کنند
پ.ن. قصد درگیری و دشمنی با ارگانی که تمام مجوزهای ما را اونها صادر میکنند نداریم و خوب معلومه جریان چی بوده و چی هست
ویرایش توسط mobtakeran : April 6th, 2019 در ساعت 21:24
-
-
April 6th, 2019, 21:55
عضو انجمن
نگران نباشید
احتمالا به قصد کمک به سیل زدگان برداشت نمودند با این دید بنگرید دوستان چرا اینقدر به اینها بدبین هستید این ها و د ز د ی؟
-
-
April 6th, 2019, 22:08
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
saeed1988m
نگران نباشید
احتمالا به قصد کمک به سیل زدگان برداشت نمودند با این دید بنگرید دوستان چرا اینقدر به اینها بدبین هستید این ها و د ز د ی؟
بدبین نیستن بنده خداها پولی که دارن با هزار زحمت در میارن رو بدون اجازه از حسابشون برداشتن . این اسمش چی میشه؟
-
-
April 7th, 2019, 07:44

نوشته اصلی توسط
hamed9292
بدبین نیستن بنده خداها پولی که دارن با هزار زحمت در میارن رو بدون اجازه از حسابشون برداشتن . این اسمش چی میشه؟
اسمش میشه د ز د ی ...یارو خوابیده تو خونه اش میبینه اقا د ز د ه اومده وسایل خونه رو برده به این میگن چی به نظر شما دوستان؟؟؟؟؟؟؟
-
-
April 9th, 2019, 12:59
بد بختی اینجاس من شانسی دیدم مشخص نیست از اول سال چقدر برداشت داشتن اینا 
دیگه سر گردنه هستن نمیشه با اینا در افتاد هر حرکتی بخوان میکنن
درگاه ملت منو اخر اسفند بستن بدون دلیل دیروز تست زدم باز کردن باز بدون دلیل
-
-
April 9th, 2019, 13:11

نوشته اصلی توسط
refigh
بد بختی اینجاس من شانسی دیدم مشخص نیست از اول سال چقدر برداشت داشتن اینا
دیگه سر گردنه هستن نمیشه با اینا در افتاد هر حرکتی بخوان میکنن
درگاه ملت منو اخر اسفند بستن بدون دلیل دیروز تست زدم باز کردن باز بدون دلیل
به سادگی قابل کش رفتن هست
در مقابل به سادگی هم میشه این موارد رو پیگیری کرد ته قضیه رو دراورد /
چنین موردی قبلا دیدم که اخرش طرف پیگیری کرد و مشخص شد یکی از کارمندا یه مبلغیرو از هر حساب مشتریان میزد به حساب خودش . (اون طرف کارمند بانک دولتی بود.)
---
فقط یکم زمانبر هست / اما قابل حل است و عبرت میشه
-
تعداد تشکر ها از hamra به دلیل پست مفید
-
April 20th, 2019, 17:03
دوستانیکه از درگاه پارسیان استفاده میکنن شدیدا مراقب باشند درگاه خیلی مشکل داره خرید های ناموفق فراوان خرید های معلق فراوان مخصوصا تو خرید های که معلق میشه گاهی پیش میاد فروشگاه محصول به مشتری میده ولی مبلغ با 5 دقیقه تاخیر به فروشگاه واریز میشه و یا حتی شده مبلغ به مشتری بعد از نیم ساعت الی 72 ساعت برگشت میشه ولی محصول هم داده میشه
دیروز مشتری با من تماس گرفته ( البته طرف خیلی صادق بود ) میگه اقا من سه روز قبل خرید داشتم امروز پول برام برگشت زدین مشکلی پیش اومده بنده خدا فکر میکرد ما برگشت زدیم براش یا نخواستیم بهش محصول بدیم و میخواهیم جنس پس بگیریم حالا رفتم خرید شو بررسی میکنم میبینم محصول هم تحویل گرفته
-