انجمن تخصصی هک و امنیت ارتش آفتاب اینم هست
نوشته اصلی توسط mr.he3am انجمن تخصصی هک و امنیت ارتش آفتاب اینم هست یاهو چرا جدیدا ایرانی هاست میکنه حسام مزنه چنده تو که آمار داری 1 گیگ رو چند میدن؟
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست. مصطفی چمران AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
نوشته اصلی توسط Am!r یاهو چرا جدیدا ایرانی هاست میکنه حسام مزنه چنده تو که آمار داری 1 گیگ رو چند میدن؟ من اتفاقا سایت خودم رو (vastdata) تا چند روز دیگه تصمیم دارم ببرم روی سرور های یاهو اما بابت کانکشن اینا میترسم قیمت دقیق نمیدونم
نوشته اصلی توسط mr.he3am من اتفاقا سایت خودم رو (vastdata) تا چند روز دیگه تصمیم دارم ببرم روی سرور های یاهو اما بابت کانکشن اینا میترسم قیمت دقیق نمیدونم تو شانس نداری بری یاهو یاهو رو با مخ میکوبن زمین
نوشته اصلی توسط am!r تو شانس نداری بری یاهو یاهو رو با مخ میکوبن زمین مدلشه خواستی برات گوگل میارم پایین فقط کافیه هاست بفروشه من برم روش
نوشته اصلی توسط mr.he3am مدلشه خواستی برات گوگل میارم پایین فقط کافیه هاست بفروشه من برم روش پس همکاریم البته من cms میارم پایین با کمک رفقا :D
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن