گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir
با عرض معذرت از استارتر و مدیریت انجمن لازم شد پاسخی داده بشه که هرچند بی ربط با تاپیک میباشد.
الوند دانلود کیه عزیز؟
یوزر sajadie90
هاستینگ اسبق سجادیه.
هاستینگ طوفان هاست
طوفان وب.
عزیز دومین sajadie.com را فقط یک ویز بگیرید
خواستید مدرک از شرکت گذرگاه جهانی هم میفرستیم براتون یا حتی کاربران ما که بیشتر از یک سال هست با ما دارند کار میکنند.
آیدی هم زیر یوزر روبینا سرور هست حالا این آیدی را از کجا اوردید بنده ماندم.
راستی راستی از همه مهم تر :
یادتون باشه از خود شما هم یه زمانی سرور چه برای خودمان چه مشتریانمان تهیه میکردیم همین الان هم چند تا از مشتریانی که از شما سرویس دارند یا داشتند ما معرفی کرده بودیم.
یه کم بیشتر تحقیق کنید دلایل محکمتری نیز وجود دارد که وقتش نیست . . .
اینقدر طی این مدت با همه دوستان از جمله خودتان کارکردیم که از هرکدام گراف عضویت بگیریم فکر کنم میشه 3 سال ، دو سال رسمی کار میکنیم به نام هاستینگ سجادیه و هنوزم هاستینگ سجادیه هست و برند تجاری روبینا سرور
یه عادتی دارم بنده شده پول میلیونی دور بریزم اما با همه کار میکنم تا جایی که بشه تا هم شناخت هم کیفیت و هم طرز برخورد با مشتری و ... را بفهمیم و اطلاعات ما بالا بره (طرز برخورد شما تکه فعلا (کاملا غیر اخلاقی) )
دوستانی هستند که چون ما را میشناسند برای خرید از دوستان دیگر به ما زنگ میزنن.
اگر لازم شد پیغام خصوصی نام میبرم.
روبینا سرور فعلا عضو شورای کنترل فضای میزبانی فرا تهران نیز میباشد به دلیل سوابق کاری که تو نت داشته ثبت وزارت ارشاد نیز تاریخش موجود هست.
یوزر قبلی در انجمن tofanweb که طی چندین ایمیل بازی و کلی خواهش از مدیر انجمن وحید اجازه تغییر یوزر بالاخره گرفته شد و حتی چندین بار سرش هی بن میشدیم S.W.A.T درجریان هستند.
(برای تخریب این چیزها ما را نمیتوانند تخریب کنند)
یا حق
ویرایش توسط RoobinaServer : August 9th, 2012 در ساعت 13:29
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
تایید میشه.
ساپورتشون 24 ساعته هست.
قسمت فروش فقط در ساعات اداری هستن و ویکند هم تعطیل هست.
بعضی موارد هم در ویکند تعظیله مثل تحویل سابنت
البته برای این دوستمون که از واسطه سرور خریدن فکر میکنم مشکل از جای دیگه ای باشه چون ما شده ساعت 3 شب هم برای یک ip تعهد نامه فرستادیم 10 دقیقه بعدش بازکردن.
انگار واقعا یه خبری هستش
یه اتفاق جالب داره میوغته واسه ما آی پی هامون یک به یک حالت نال روت پیدا میکنن شب ست میکنیم رو وی پی اس فردا بعد از ظهر طرف پینگ نداره
کسی با این مشکل برخورد کرده ؟ راه حل چیه ؟
آی پی ها هم نه ابیوز داره نه تو روبوت لاک شدن
با سلام
جدیدا المان بخاطر یه سری تحریم ها ای پی ها رو میبنده امروزم ای پی ماروبسته به هیچ دلیل فکر کنم این دیتاسنترم از بورس تو ایران بیفته چون داره ایپی هایی که لاگ ایران رو دارن میبندن.بهتره یه دیتاسنتر جدید پیدا کنیم واسه سایتامون.
ايران وي دي اس *-*-*-* داراي نماد اعتماد
Tel : 09366007086 | yahooID1: iranvds | yahooId2: twohost
فروش بسیار ویژه سرور مجازی فرانسه با رم ddr4
سلام منم همین مشکل رو داشتم با ***** شکنم وصل شدم ولی بالا نیاورد. به مدیر سرور اختصاصی حرف زدم ای پی مارو بلاک کردن ، انگار تیشه بر ریشه خودشون میخوان بزنن با این کار
ارائه سرورهای اختصاصی دیتاسنتر هتزنر (Hetzner) بدون هزینه Setup در ایران
IR Telegram : @Sina_moosavi_a Mobile IR : +989307154848
www.ParaServer.Net
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)