با سلام
ما ماژول بانک پاسارگاد رو نصب کردیم و اومدیم یه تست بگیریم وقتی میره تو سایت بانک پاسارگاد این پیغام رو میده فروشگاه درخواست دهنده در سیستم تعریف نشده است.
هم سیستم تعریف شده هم اکانت تایید شده و فعال هست به نظر شما مشکل میتونه از کجا باشه؟
با سلام
ما ماژول بانک پاسارگاد رو نصب کردیم و اومدیم یه تست بگیریم وقتی میره تو سایت بانک پاسارگاد این پیغام رو میده فروشگاه درخواست دهنده در سیستم تعریف نشده است.
هم سیستم تعریف شده هم اکانت تایید شده و فعال هست به نظر شما مشکل میتونه از کجا باشه؟
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
کی فعال شده؟
اگر امروز تحویل دادن، باید از ساعت 12 شب به بعد تست کنید
ماهان هاست، انتخاب حرفه ای ها
فروش درآمد ارزی Paypal (زیر قیمت بازار و بدون کارمزد)
یک چیز دیگه هم الان یادم اومد گفتم شاید بی ارتباط با مشکل شما نباشه
خود من وقتی سرویسم فعال شد، روز اول کار نکرد، با بانک تماس گرفتم و اونا گفتن که از ip دیگری داره درخواست ارسال میشه. وقتی ip رو پرسیدم متوجه شدم که ip اصلی سرور هست، در صورتیکه من ip اختصاصی سایت رو توی قرارداد نوشته بودم.
شما هم ممکنه مشکل مشابه داشته باشید
فردا حتما با بانک تماس بگیرید و به اپراتور بگید چک کنه ببینه درخواست از کدوم ip ارسال میشه
مشکل کی بوده !
با آقای نادر منش تماس بگیرید مشکل رو حل می کنند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)