-
March 28th, 2019, 08:35
خطای: The phpMyAdmin configuration storage is not completely configured, some extended features have been deactivated
با سلام خدمت دوستان گرامی و اساتید محترم
بسیار خوشحالم که از امروز در کنار شما هستم
من مدتیست که تصمیم گرفتهام از هاست محلی استفاده کنم اما در صفحۀ phpmyadmin با این خطا مواجه میشوم و گمان میکنم به همین خاطر قادر به نصب اسکریپتها در هاست محلی خود نمیباشم. سپاسگزار میشوم مرا راهنمایی کنید
این خطایی است که در صفحۀ اول با آن روبرو هستم:
Screenshot_2019-03-28 localhost 127 0 0 1 phpMyAdmin 4 1 12(22).png
و پس از ورود به here:
Screenshot_2019-03-28 localhost 127 0 0 1 phpMyAdmin 4 1 12.png
در پایان این نکته رو هم بگم که من موقع نصب اسکریپت و در مرحله نصب زبان که به پایگاه داده مربوط میشه هم با مشکل مواجهم و وقتی نصب بطور ناموفق انجام میشه بجای نمایش سایت این پیغام خطا رو میبینم که گمون میکنم با خطای قبلی در ارتباطه:
Fatal error: No configuration found. Check your installation
ویرایش توسط Simaa.Samaavaati : March 28th, 2019 در ساعت 08:51
-
-
March 28th, 2019 08:35
# ADS
-
March 29th, 2019, 01:20
عضو انجمن
پاسخ : خطای: The phpMyAdmin configuration storage is not completely configured, some extended features have been deactivated
ظاهرا Storage Configuration رو انجام ندادید
توی داکیومنشنش کامل توضیح داده این قسمتو
https://docs.phpmyadmin.net/en/lates...ration-storage
-
-
April 2nd, 2019, 00:45
پاسخ : خطای: The phpMyAdmin configuration storage is not completely configured, some extended features have been deactivated

نوشته اصلی توسط
Simaa.Samaavaati
با سلام خدمت دوستان گرامی و اساتید محترم
بسیار خوشحالم که از امروز در کنار شما هستم
من مدتیست که تصمیم گرفتهام از هاست محلی استفاده کنم اما در صفحۀ phpmyadmin با این خطا مواجه میشوم و گمان میکنم به همین خاطر قادر به نصب اسکریپتها در هاست محلی خود نمیباشم. سپاسگزار میشوم مرا راهنمایی کنید
این خطایی است که در صفحۀ اول با آن روبرو هستم:
Screenshot_2019-03-28 localhost 127 0 0 1 phpMyAdmin 4 1 12(22).png
و پس از ورود به here:
Screenshot_2019-03-28 localhost 127 0 0 1 phpMyAdmin 4 1 12.png
در پایان این نکته رو هم بگم که من موقع نصب اسکریپت و در مرحله نصب زبان که به پایگاه داده مربوط میشه هم با مشکل مواجهم و وقتی نصب بطور ناموفق انجام میشه بجای نمایش سایت این پیغام خطا رو میبینم که گمون میکنم با خطای قبلی در ارتباطه:
Fatal error: No configuration found. Check your installation
سلام
در فایل config.inc.php یوزر و پسورد برای ادمین دیتابیس تعریف کنید
-