نوشته اصلی توسط
torkidatir
سلام دوستان . من اخیرا وارد فضای هاستینگ شدم . از یکی دوستان وی پی اس کلود هتزنر گرفتم که به نظرم نسبت به قیمتش خوبه .. ازشون خواستم که به پنلم در هتزنر انتقال بدن (حتی با پرداخت هزینه) که متاستفانه مخالفت کردند نمی دونم کارشون حرفه ای هست یا نه .. البته اسم شرکت نمیارم شاید خوششون نیاد ولی شما نظر بدین که درست هست یا نه؟
من با توجه به مطالب انجمن یه اکانت هتزنر با مشخصات درست و کامل خودم درست کردم که بعد از ارسال مدارک اکانتم دیزبل شد . و در ایمیل نوشته بود به دلیل برخی نگرانی ها اکانتتون غیر فعال میکنیم.
من هم در جواب ایمیلی براشون نوشتم که از نگرانی های شما مطلع هستم و فعلا قصد خرید کلود دارم و بعد شاید اختصاصی .. که جوابی ندادند ولی اکانت باز شد... الان نمی دونم ورفای هست یا نه ؟ نگرانم بعد پرداخت بن بشه یا ....؟ ممنون میشم نظرتون رو بگین...
الان میخواستم از شما بخوام اگر میتونین به عنوان پارتنر من شما رو پنلم اد کنم و پرداخت ها رو انجام بدین .. ( با قیمت دلار آزاد) البته الان پرداخت ها کم هست ولی به مرور بیشتر میشه انشالله..
ممنون میشم قیمت و شرایطتون رو پ خ کنید
و چند تا سئوال ساده :
هتزنر با اسکریپت نال شده مشکل دارد؟
آیا استفاده از اسکریپت whm نال شده که دانلود از پرشین اسکریپت شده و سایر سایت های معروف مثل 20 اسکریپت و ... توصیه میکنید؟
آیا اگر از وی پی اس برای سرور ف ی ل ت ر ی ن گ و mtpro شخصی استفاده کنیم مشکلی پیش میاد و آیپی بن میشه یا نه ؟
...
ممنون میشم در کنار پیشنهاد هاتون ... به سئوالتم هم جواب بدین.. با تشکر