نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 29

موضوع: دومین سالگرد انتشار سامانه مدیریت مجازی ساز AutoVM (کنترل پنل VMware ESXI)

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن M.Abooali آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    149
    تشکر تشکر شده 
    841
    تشکر شده در
    385 پست

پیش فرض پاسخ : دومین سالگرد انتشار سامانه مدیریت مجازی ساز AutoVM (کنترل پنل VMware ESXI)

بنده به صورت ناشناس محصول شما را بررسی و مانیتور کردم.

مدل فکری من متفاوت هست تو این حوزه و ممکن به کدهای سازندگان یک زبان برنامه نویسی هم ایراد بگیرم چه برسه شما، بنابراین این را رها می کنم. اما در مورد کانسپت برنامه ای که ساختید، به نظرم بیشتر مناسب افراد تازه کار یا ناوارد است.
    میزان منابع اشغال شده و کند تر شدن روند کار در پشت صحنه در مقابل مزیت اتوماسیون فرایند ها اصلا مفهوم تسهیل را نمی دهد.

شما فقط ابزاری ایجاد کرده اید تا کسانی که تسلط کافی روی کار ندارند یا براشون انجامش سر سام آور است بتوانند راحت تر با این مجازی ساز کار کنند که در بسیاری موارد خود فرایندهای اتوماسیون شما نیز جای بهینه سازی داشت.

با این وجود، محصول و اقدام شما ارزشمند بوده و قطعا برای یک گروه از کاربران جالب و شاید حتی برای مقطعی کاربردی خواهد بود.

اما قطعا این یک راهکار، یک ابزار تسهیل کننده برای مدیریت یا چیزی شبیه آن نیست،
    خصوصا برای کاربران یا همان مدیران سرور حرفه ای چه برسه برای کسب و کارهای متوسط یا بزرگ که صرفه پرفرمنس و منابع براشون الویت دارد.

فکر می کنم نیاز نیست وقتی محصولی را برای گروه خاصی از مشتریان ساخته ایم، در تبلیغات خود به اشتباه گروه دیگری از مشتریان را مصرف کننده خود معرفی کنیم.

آن هم 5 شرکت بزرگ رتبه اول تا دهم ... اصلا شما در جایگاهی هستید که چنین آماری از شرکت های فعال در زمینه مجازی سازی کشور داشته باشید؟ به جرات میگم با وجود این که ما هفته ای حداقل یک یا دو روز را مشغول مانیتور بازار و رقبا (همان تجسس از ایشان) هستیم باز جرات نداریم قاطع بگیم کدوم شرکت ها چه وضعی دارند و کشف جایگاه خودمان برامون چندان آسان نیست. کدوم شرکت هست که میتونه مدعی باشه جزو 10 شرکت اول هست؟

فکر می کنید دهمین رتبه کشور در حوزه مجازی ساز دارای چند مزرعه مجازی سازی هست؟ این سوال را جواب بدهید تا برای بنده روشن شود ذهنیت شما از شرکت های بزرگ جقدر به نتایج تحقیقات ما نزدیک است.
    [ فعالیت تجاری در اینجا ندارم | پاسخ سوالات فقط در تاپیک | اطلاعات بیشتر درباره من: https://abooali.ir ]

2. تعداد تشکر ها ازM.Abooali به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)