باسلام

اول از همه تبریک میگم شروع سال جدید موفقیت پروژه بزرگی که آغاز کردید و آرزو میکنم سال به سال پیشرفت کنید و نام برندتون سرتاسر جهان برسر زبانها باشه

و دوم

استارتر گرامی
از نظر بنده حقیر که خب تجربه کافی در این زمینه ندارم اما خب باتوجه به سوابق نزدیک به 13 ساله خودم در هاستینگ میخوام نظرم رو بیان کنم . از نظرم حرف جناب سنجری و دیگر همکاران درست هست . تمامی سرورها وابسته به سایت شما هستند و این یکی از بزرگ ترین دردسر ها برای شما و صاحبان سرور هست
کافیه فقط کوچیکترین دسترسی به سرور شما توسط هکری حرفه ای پیدا بشه . اون موقع هست که فاجعه ها به بار میاد . به شخصه اگر پسوردم به دست هکری بیوفته که اطلاعات کاربرانم به مشکل بخوره بدجور پیگیری قانونی میکنم و ... .
به نظر خودتون بهتر نیست با یک تغییر کوچیک در شیوه کد نویسیتون ، تمامی اقدامات رو در سرور خود کاربران پیاده کنید؟
در صورت کرک شدن سرور همکاران دیگر سرور ها مشکلی براشون پیش نمیاد ، اما اگر سرور شما به هر دلیلی هک بشه اطلاعات چندین سرور به باد میره

گوگل با اون همه عظمت هک شد . سی پنل هک شد . یاهو هک شد و... ، سرور های شما به نظرم خیلی راحت تر باشه هک کردنش تا سرورهای گوگل

بازم هرطور که خودتون صلاح میدونید

یک بار دیگه مجددا بهتون تبریک میگم

وقت خوش