-
December 24th, 2010, 21:59
من میخوام برا چند ماه دیگه از iweb سرور اختصاصی احتمالا یک ساله بگیرم و چند سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام
من میخوام برا چند ماه دیگه از iweb سرور اختصاصی احتمالا یک ساله بگیرم و چند سوال داشتم
ممنون میشم راهنمایی کنید.
۱- با توجه به اینکه به ایرانی ها cpanel نمیدن باید توی مشخصات آدرس یک کشوره دیگه رو بدم ،
میخوام بدونم آیا iweb قرارداد میفرسته و باید مدارک رو براش بفرستیم ، و اینکه چون خودم پیپال
ندارم باید با پیپال یکی از اکسچنجرها بفرستم که به نام من نیست این مشکلی ایجاد نمیکنه ؟
۲ - آیا کسی هست بتونه تخفیف بگیره روی قیمتها ؟البته خودم میخوام مستقیم از iweb بگیرم .
ممنون
-
-
December 24th, 2010 21:59
# ADS
-
December 25th, 2010, 07:38
عضو انجمن
پاسخ : من میخوام برا چند ماه دیگه از iweb سرور اختصاصی احتمالا یک ساله بگیرم و چند سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید.
با سلام
آدرس داخل خارج شما باید حتما حقیقی باشد و خود iweb برای ما همیشه فاکتور هامون را به دفتر خارج ارسال می کنه.البته اگر مدیریت سرور خودتون خوب هست از iweb بگیرید چون واقعا بد پشتیبانی می کنند و خیلی کند عمل می کنند.
-
-
December 25th, 2010, 13:02
عضو انجمن
پاسخ : من میخوام برا چند ماه دیگه از iweb سرور اختصاصی احتمالا یک ساله بگیرم و چند سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید.

نوشته اصلی توسط
mr-ehsan
سلام
من میخوام برا چند ماه دیگه از iweb سرور اختصاصی احتمالا یک ساله بگیرم و چند سوال داشتم
ممنون میشم راهنمایی کنید.
۱- با توجه به اینکه به ایرانی ها cpanel نمیدن باید توی مشخصات آدرس یک کشوره دیگه رو بدم ،
میخوام بدونم آیا iweb قرارداد میفرسته و باید مدارک رو براش بفرستیم ، و اینکه چون خودم پیپال
ندارم باید با پیپال یکی از اکسچنجرها بفرستم که به نام من نیست این مشکلی ایجاد نمیکنه ؟
۲ - آیا کسی هست بتونه تخفیف بگیره روی قیمتها ؟البته خودم میخوام مستقیم از iweb بگیرم .
ممنون
برای سوال دومتون می تونید از امضای من کمک بگیرید...
نام فروشنده ها ...وبسایت.... و آی دی فروم اومده
موفق باشید
-
-
December 25th, 2010, 14:00
عضو انجمن
سرور اختصاصی از ای وب نگیرید .... پشتیبانیش ضعیفه اونم پرداخت یک ساله
-
-
December 25th, 2010, 14:22
عضو جدید
سلام
سرور اختصاصی کاملا مدیریت شده از آی وب می توانیم تقدیمتان کنیم
فقط مشکلی که هست در پنل شما نمی تواند باشد
ارادتمند
-
-
December 25th, 2010, 15:19
عضو دائم
خرید بیش از 1 ماه ریسک بزرگیه مخصوصا از خارج از کشور بدی های آی وب به کنار
---------- Post added at 03:19 PM ---------- Previous post was at 03:08 PM ----------
خرید بیش از 1 ماه ریسک بزرگیه مخصوصا از خارج از کشور بدی های آی وب به کنار
کاربر عزیز مشخصات سرور خود را بدون هماهنگی در پیغام خصوصی ارسال نفرمایید .
مدیریت سرور های اختصاصی و مجازی همچنین خدمات مجازی سازی و کلودکامپیوتینگ انجام میشود.
YAHOO -
GMAIL
-
-
December 25th, 2010, 17:35
عضو جدید
سلام
منم موافقم
یک ماه خوبه
دلیل شما برای یکساله چیست ؟ هزینه ستاپ ؟
ارادتمند
-
-
December 25th, 2010, 19:45
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
root
سلام
منم موافقم
یک ماه خوبه
دلیل شما برای یکساله چیست ؟ هزینه ستاپ ؟
ارادتمند
آی وب هزینه ستاپ نمیگیره
پشتیبانی خیلی ضعیف، حداقل برای هاست اشتراکی که اینجوریه
-
-
December 25th, 2010, 19:47
عضو جدید
سلام
چرا اگر نگیره موقع کنسل کردن سرور 49 دلار شارژ می شوید
مگر اینکه تخفیف بگیرید ...
ارادتمند
-
-
December 25th, 2010, 19:57
عضو انجمن
درسته
البته اگه با پیپال پرداخت داشته باشی یا کردیت کارد خالی باشه میتونی فلنگ رو ببندی.
-