جای پیشنهاد و انتقاد تو انجمن خودشهنه هر مطلبي و هر شكايت و انتقادي![]()
جای پیشنهاد و انتقاد تو انجمن خودشهنه هر مطلبي و هر شكايت و انتقادي![]()
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
یه قانون بگذارید که فقط صاحب شرکت یا نماینده رسمی شرکت که در فروم فعال هسا حق ارسال اخبار داشته باشه
ممکنه مدیر شرکت توی فروم نباشهیه قانون بگذارید که فقط صاحب شرکت یا نماینده رسمی شرکت که در فروم فعال هسا حق ارسال اخبار داشته باشه
ولی کاربران زیادی توی انجمن داشته باشه
برا همین فقط اخبار مهمه نه شخص باز کننده
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
اسپم می شه شدید
هر روز ، یک تاپیک میزنن اغاز فروش سرور از فلان دیتاسنتر
بعد دوباره فرداییش تاپیک می زنن قیمت ها کم شد و...
اگر درست اجرا شه خوبه ، ولی اگر درست اجرا نشه تبدیل به زباله دانی اسپمر ها می شه![]()
انجمن فروش برا این کار هستهر روز ، یک تاپیک میزنن اغاز فروش سرور از فلان دیتاسنتر
بعد دوباره فرداییش تاپیک می زنن قیمت ها کم شد و...
هر هاستینگی یه قسمت داره که خبرهاشو اون تو میزنه دیگه ! حالا حتما نیاز نیست مدیر اون سایت بیاد اینجا تاپیک بزنه که ! اگه یکی اون خبرو با لینک خبر اینجا بزاره کافیه ... البته کاهش و افزایش قیمت هم میتونه جزو خبرا باشه (طرح های پاییزه زمستانه بهاره ...)
من دارم روی همچین سایتی کار می کنم ، وب سایت خبری هاستینگ ، مدیر های هاستینگ ها می تونند تو سایت ثبت نام کنند و اخبار شرکتشون رو اضافه کنند ، پس از تایید در وب سایت قرار می گیره.
علاوه بر اخبار می خواهم قابلیت بررسی هاستینگ ها رو هم قرار بدهم ، مدیر هاستینگ وب سایتش رو ثبت می کنه ، کاربرها می تونند بررسی یا نظر شون در مورد هاستینگ ثبت کنند.
باید مدیر های هاستینگ همکاری کنند.
البته هنوز آماده نشده ، کار داره .
اگه نظری دارید بفرمایید.
اميدوارم تنها اخبار مهم شركتها قرار بگيرهجای پیشنهاد و انتقاد تو انجمن خودشه![]()
و دوستان اينجا تاپيك هاي غير مرتبط ايجاد نكنند
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)