فقط در یک کلام میتونم بگم خدا ازش نگذره
یه سرور در زمانی که هتزنر هزینه ستاپ رو رایگان کرده بود با دل خوشی از ارتباط 7 خریداری شد که متاسفانه بعد از اینکه ما مدتی استفاده کردیم و همین که تمدید کردیم دیگه سرور خراب شد
خیلی ریستارت میشد من بهشون گفتم که اقا بررسی کنید گفتند این مسائل به ما مرتبط نمیشه
من یهشون گفتم آقا ما اگه بلد بودیم خودمون اقدام میکردیم برای خرید و اینکه از شما خرید کردیم یه پشتیبانی کنید ما رو ولی هیچ پشتیبانی نمی کردند
فول تست سخت افزار هم درخواست دادیم که گرفتن و دیتاسنتر اعلام کرد هیچ مشکلی سرور نداره
من بهشون گفتم شاید مشکل از Esxi باشه که یه بار برامون نصب کنه که با تعجب با حالی که سرور از خودشون داشتیم گفتند 50 هزار تومان هزینه داره
دوستانی که سرور از ایشون میخرن باید به این مورد توجه کنند که ایشون هیچگونه خدمات پس از فروشی ندارد. فقط سرور رو تحویل میده و السلام
دو ماه سرور رو تمدید کردیم و یک ماه استفاده بیشتر نکردیم و گفتیم آقا این سرور رو درخواست کنسلی رو بزن که گفت من پول تمدید رو دادم و ..... در صورتی که فاکتورها در دیتاسنتر هتزنر در یک روز هر ماه حساب میشه به هر حال بنده ایشان رو به خدا واگذار کردم .