-
January 8th, 2019, 14:22
پاسخ : پیشنهاد برای ایجاد مغازه با سرمایه کم
شما چه موبایل بفروشی چه لوازم کشاورزی از طریق اینترنت و سایتهای خارجی قیمت دلاری جنس را در دوبی و امارات و سایر کشورها بدست بیار.
مثلا خیلیا زکالاها به دلار آزاد دوبرابر قیمت واقعی دارن به مغازه دارها میدن!
مثلا موبایلی 100 درهم امارات قیمت دارد ولی مغازه دارها گران میخرند و مجبورند آن را به جای 300هزار به قیمت 600 هزار تومان بفروشند!. شما تصور کن جنسی بخری که از قیمت جهانی آن گرانتر است و یک وقت روی دستت بماند مثلا سیاستی اتخاذ شود و دوباره مغازه دارها جنسی را که قیمت جهانی آن 100 دلارآست را به همان قیمت 100 دلار به مشتری عرضه کنند.
-
تعداد تشکر ها از M2T به دلیل پست مفید
-
January 8th, 2019 14:22
# ADS
-
January 8th, 2019, 15:17

نوشته اصلی توسط
M2T
شما چه موبایل بفروشی چه لوازم کشاورزی از طریق اینترنت و سایتهای خارجی قیمت دلاری جنس را در دوبی و امارات و سایر کشورها بدست بیار.
مثلا خیلیا زکالاها به دلار آزاد دوبرابر قیمت واقعی دارن به مغازه دارها میدن!
مثلا موبایلی 100 درهم امارات قیمت دارد ولی مغازه دارها گران میخرند و مجبورند آن را به جای 300هزار به قیمت 600 هزار تومان بفروشند!. شما تصور کن جنسی بخری که از قیمت جهانی آن گرانتر است و یک وقت روی دستت بماند مثلا سیاستی اتخاذ شود و دوباره مغازه دارها جنسی را که قیمت جهانی آن 100 دلارآست را به همان قیمت 100 دلار به مشتری عرضه کنند.
ممنون دوست عزیز: من شاید روی ابزار یراق هم کار کنم : گزینه ی خوبی هست بنظرم: چون پیچ و لولا و میخ و.. چیزی هستند تاریخ انقضا ندارند و نمی پوسند و مانور روی اش بیشتر میشه داد : در مورد صحبت شما : بنظر شما چکار باید کرد؟ باید دست روی دست گذاشت تا دیگران به ما کار بدهند: که کار نمی دهند !؟؟ حالا شاید قیمت را ارزان کنند که بعید می دانم ! حرف زیاد هست .................
-
-
January 8th, 2019, 15:22
من در فروم دیگر دیدم این موضوع را مطرح کرده بودین گفتین مغازه شما در منطقه ای است که پر از تعمیرگاه ماشین است. چرا لوازم یدکی نمیزنی؟
-
تعداد تشکر ها از M2T به دلیل پست مفید
-
January 8th, 2019, 16:14

نوشته اصلی توسط
M2T
من در فروم دیگر دیدم این موضوع را مطرح کرده بودین گفتین مغازه شما در منطقه ای است که پر از تعمیرگاه ماشین است. چرا لوازم یدکی نمیزنی؟
والا لوازم یدکی زیاد هست توی آن مسیر و من تخصص ندارم در ضمینه ماشین و لوازم یدکی ! و سر در نمی آورم ! و لوازم یدکی سرمایه زیاد میخواد و.............
سپاس
-
-
January 9th, 2019, 01:32
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
caspianhero
والا لوازم یدکی زیاد هست توی آن مسیر و من تخصص ندارم در ضمینه ماشین و لوازم یدکی ! و سر در نمی آورم ! و لوازم یدکی سرمایه زیاد میخواد و.............
سپاس
اگه نزدیک به تعمیرگاه و اینجور چیزایی
میتونی در ارتباط با ماشین کار کنی حالا هر کاری
فروش واکس براق کننده و اینا
خشگیری و پولیش دستگاه
کارواش
دیاگ و تنظیم
سیستم صوتی
دودی شیشه لیبل و ارتفاع و ...
صافکاری
صداگیری تخصصی
روکش نانو
دز د گیر
نصب gps
چپی و تصادفی بخری تمیز کنی بفروشی
هزار تا کار میتونی بکنی البته اگه علاقه داری ...
-
تعداد تشکر ها از be099 به دلیل پست مفید