صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 13 , از مجموع 13

موضوع: راهنمایی درباره وبلاگدهی

عضو انجمن hamed9292 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    59
    تشکر تشکر شده 
    56
    تشکر شده در
    48 پست

پیش فرض پاسخ : راهنمایی درباره وبلاگدهی

نقل قول نوشته اصلی توسط gdfire نمایش پست ها
    سمتش نرو هزینه نگهداری سرورش وحشتانک زیاده بخصوص الان با این ارز کمه کم استارتش باید یه 5میلیونی ماهی بزاری کنار سرور درست حسابی ها نه معمولی سروری که کش عالی داشته باشه و کانفینگ فوق العاده شده باشه چه بهینه چه امنیت و...از یه ورم مراقب برادرا خواهرا باش فی لتر نکننت یه شبه کله زحماتت بره به فنا این وبلاگدهیا میهنو بلاگفا و...سابقه فی لتریم داشتن یه دوره هایی
    نمیگم نرو خودت میدونی ولی بدون این مانع ها سر راهتن پول میخواد و پارتی و بعد ها کارت گرفت اگه گرفت تبلیغات
    با این وضعیت فیل تر شدن اینستا برو یه چی طراحی کن لاقل شبیه اون و بعد تبلیغش کن شاید کاربر بگیری هرچند بعیده ملت اعتمادی به سرویس ایرانی ندارن تکنولوژی تو ایران حرامه
    ممنون بابت کمک و دادن یک سری اطلاعات . اره دیگه اینم حرفیه . اخه من نگاهم به میهن بلاگ و بلاگفا بود . ظاهرا اشتباه میکردم الان که فکرشو میکنم میبینم راست میگن دوستان اشتباهه این کار

2. # ADS

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    167
    تشکر تشکر شده 
    74
    تشکر شده در
    65 پست

یک اسکریپت پی اچ پی سیستم اختصاصی وبلاگدهی بود به اسم LifeType و Plog اپن سورس و خیلی عالی بود. حدود سال 1384 با آن آشنا شدم. خیلی خوب و کم مصرف بود برعکس وردپرس که خیلی پرمصرفه.

اگه بخای سرویس وبلاگ دهی بزنی باید بتوانی تبلیغ برایش بگیری. متناسب با بازدید کننده های سایت قیمت تبلیغ گرانتر خواهد شد. مثلا اگر سایت شما مثل سایت عصر ایران ویزیتور داشته باشد میتوانی هر بنر را 18میلیون تومان در ماه اجاره بدی.

ببین قیمت تبلیغات چطور است:
    http://www.sabavision.com/pricelist

یک چیز جالب: سایت x در حدود 3 برابر سایت y ویزیتور دارد ولی y که ویزیتورش کمتره چند برابر آن یکی بنرهایش گرانتره و اتفاقا مشتری برای آگهی زیاد داره!

- - - Updated - - -

این لینک پیلاگ و لایف تایپه
    http://lifetype.net/

.
    ویرایش توسط M2T : January 5th, 2019 در ساعت 22:20

عضو انجمن mo_mohit1 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    424
    تشکر تشکر شده 
    405
    تشکر شده در
    275 پست

اصلا ارزشش رونداره. بنده خودم با وردپرس شبکه بصورت حرفه ای و قالب اختصاصی راه اندازی کردم. فعلا تبلیغ نگرفتم و فقط هزینه کردم. هزینه ، وقت زیاد، تبلیغ زیاد میخاد. کلا هر کاری توی اینترنت بخای راه اندازی کنی باید تمرکزت روی همون کار باشه تا بهترین باشی. کلی هم باید هزینه کنی تا هزینه های جانبی در بیاد . درضمن اصلا خودتون با سیستم هایی مثل بلگفا و میهن بلاگ و ... مقابیسه نکنید/ اونا روزی اومدن که هیچ کسی نمی تونست یک سایت راه اندازی کنه یا کسی نمی دونست دامنه چیه/

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)