صفحه 1 از 5 12345 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 45

موضوع: پیشنهاد برای ایجاد مغازه با سرمایه کم

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    87
    تشکر تشکر شده 
    25
    تشکر شده در
    19 پست

Question پیشنهاد برای ایجاد مغازه با سرمایه کم

با سلام بر اساتید محترم
    من میخواستم خدمات کامپیوتری دایر کنم ولی دیدم قیمت قطعات 3 الی 4 برابر نسبت به پارسال شده و برای همین 2 به شک هستم که چکار کنم : میخوام حداقل 10 میلیون سرمایه بیشتر خرج نکنم چون میترسم روی دستم جنس باد کند ! ولی دیدم با 10 میلیون یک سیستم معمولی را بیشتر نمیشه خرید از بس گران هستند ! مثل (مادربرد-سی پی یو-رم- کارت گرافیک - کیس و..) و از طرفی بخوام مغازه را پر کنم نیاز به سرمایه بسیار زیادی دارم و هم ریسک بالایی دارد و پولش را من ندارم: چون مغازه و ویترین خالی بد شکل هست و نمایی بدی دارد : خلاصه چون رشته ام نرم افزار بود میخواستم چنین مغازه ای را راه اندازی کنم !
    به نظر شما با 10 میلیون چه نوع مغازه ای راه اندازی کنم خوب هست که هم بشه مغازه را تا حدی پر کرد و هم نیاز به تجربه و تخصص خاصی در ان شغل نباشه و خوراکی هم نبشه که انقضا داشته باشد و.....
    لطفا پیشنهاد بدهید
    سپاس

2. # ADS

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    82
    تشکر تشکر شده 
    76
    تشکر شده در
    33 پست

پیش فرض پاسخ : پیشنهاد برای ایجاد مغازه با سرمایه کم

نميخوام شما رو نااميد كنم اما واقعيت اينكه با 50 م يا 100م الان نميشه كاري كرد چه برسه به 10 م

4. تعداد تشکر ها از rfm به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    172
    تشکر تشکر شده 
    391
    تشکر شده در
    246 پست

یک سایت یا کانال تلگرام راه اندازی کنید و حداقل 7 8 ساعت در روز وقت اختصاص بدید بهش
    در کنارش یک تخصص هم یاد بگیرید (طراحی سایت،برنامه نویسی و ...)
    طی یک سال هم سایت/کانال تلگرامتون به درآمد رسیده هم یک تخصص یاد گرفتید .
    بعد میتونید برای سایت و یا کانال نویسنده بگیرید و خودتون تخصصتون رو قوی تر دنبال کنید .
    سایت هم همین موضوعات عادی مثل مجلات اینترنتی همیشه جواب میده به شرط اینکه اختصاصی کار کنید .
    2 میلیون از اون 10 میلیون رو بگذارید کنار برای سایت و تخصصی که میخواید دنبال کنید، مابقیش رو طلا بخرید .
    ویرایش توسط i.sharifi : January 3rd, 2019 در ساعت 23:02

6. تعداد تشکر ها از i.sharifi به دلیل پست مفید

عضو جدید Ghasemi9669 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    34
    تشکر تشکر شده 
    5
    تشکر شده در
    5 پست

داداش میتونی یا یکی دو نفر دیگه شریک بشی اونام مثلا هر کدوم 10 بدن بعدش سایتی مثل https://mihanwp.com/ بزنید که هم به رشتت میخوره هم مطلب میزاری و قالب یا اسکریپت و ... میسازی و میفروشی و

اگه کارت خیلی خوب باشه سفارش میگیری سرمایه هم دارین میترکونین

8. تعداد تشکر ها از Ghasemi9669 به دلیل پست مفید

عضو انجمن sepahanserver آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    83
    تشکر تشکر شده 
    341
    تشکر شده در
    276 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط caspianhero نمایش پست ها
    با سلام بر اساتید محترم
    من میخواستم خدمات کامپیوتری دایر کنم ولی دیدم قیمت قطعات 3 الی 4 برابر نسبت به پارسال شده و برای همین 2 به شک هستم که چکار کنم : میخوام حداقل 10 میلیون سرمایه بیشتر خرج نکنم چون میترسم روی دستم جنس باد کند ! ولی دیدم با 10 میلیون یک سیستم معمولی را بیشتر نمیشه خرید از بس گران هستند ! مثل (مادربرد-سی پی یو-رم- کارت گرافیک - کیس و..) و از طرفی بخوام مغازه را پر کنم نیاز به سرمایه بسیار زیادی دارم و هم ریسک بالایی دارد و پولش را من ندارم: چون مغازه و ویترین خالی بد شکل هست و نمایی بدی دارد : خلاصه چون رشته ام نرم افزار بود میخواستم چنین مغازه ای را راه اندازی کنم !
    به نظر شما با 10 میلیون چه نوع مغازه ای راه اندازی کنم خوب هست که هم بشه مغازه را تا حدی پر کرد و هم نیاز به تجربه و تخصص خاصی در ان شغل نباشه و خوراکی هم نبشه که انقضا داشته باشد و.....
    لطفا پیشنهاد بدهید
    سپاس
    قصد جسارت ندارم ولی با این هزینه هیچ کاری نمیشه راه انداخت در حال حاضر .
    قبلا میشد مثلا یه مغازه اجازه کرد و اجناس رو نسیه اورد ولی الان باید حتما اول نقدا حساب کنید تا بتونید جنس بزارید تو مغازه که نیاز به سرمایه داره !
    سپاهان سرور | هاست NVMe آلمان ، هاست ایران ، نمایندگی و مستر و آلفا ریسلر پرسرعت آلمان | هاست وردپرس | ثبت دامنه ، طراحی سایت
    WhatsAPP : 09037935572

10. تعداد تشکر ها از sepahanserver به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    87
    تشکر تشکر شده 
    25
    تشکر شده در
    19 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط i.sharifi نمایش پست ها
    یک سایت یا کانال تلگرام راه اندازی کنید و حداقل 7 8 ساعت در روز وقت اختصاص بدید بهش
    در کنارش یک تخصص هم یاد بگیرید (طراحی سایت،برنامه نویسی و ...)
    طی یک سال هم سایت/کانال تلگرامتون به درآمد رسیده هم یک تخصص یاد گرفتید .
    بعد میتونید برای سایت و یا کانال نویسنده بگیرید و خودتون تخصصتون رو قوی تر دنبال کنید .
    سایت هم همین موضوعات عادی مثل مجلات اینترنتی همیشه جواب میده به شرط اینکه اختصاصی کار کنید .
    2 میلیون از اون 10 میلیون رو بگذارید کنار برای سایت و تخصصی که میخواید دنبال کنید، مابقیش رو طلا بخرید .
    ممنون دوست عزیز: کانال تلگرام بزنم که چی بشه؟
    در مورد تخصصی که گفتید بگم:من به برنامه نویسی علاقه ندارم ولی بالعکس به سخت افزار و تعمیرات خیلی علاقه دارم : با cms هایی مثل وردپرس و جوملا هم کار کردم در حد راه اندازی سایت و....
    چرا گفتید طلا بخرم !؟؟؟ اتفاقا سکه تمام بهار خریدم ولی سکه یکدفعه امد پایین ! و فعلا طلا هم ارزان شده مثلا به قول دولتی ها !
    سپاس

عضو انجمن Oscar آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    199
    تشکر تشکر شده 
    169
    تشکر شده در
    117 پست

دیگه کارو کاسبی به روش سنتی هم سخت شده هم سرمایه بالا میخواد شما یک سایت واسه خودت بزن حالا تو زمینه ای که تخصص داری توی سایتت فعالیت کن (آموزش یا فروش محصولات)
    بازار بیرون هم بستگی داره کجای شهر بخوای مغازه بزنی مثلا مغازه هایی تو پایین شهر پیدا میشن واسه دخانیاتی (سیگار و تنباکو دغال و قلیون ازین چیزا) یه زیر پله هم بگیری کارت رو راه میندازه و سود خوبی داره

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    87
    تشکر تشکر شده 
    25
    تشکر شده در
    19 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Ghasemi9669 نمایش پست ها
    داداش میتونی یا یکی دو نفر دیگه شریک بشی اونام مثلا هر کدوم 10 بدن بعدش سایتی مثل https://mihanwp.com/ بزنید که هم به رشتت میخوره هم مطلب میزاری و قالب یا اسکریپت و ... میسازی و میفروشی و

اگه کارت خیلی خوب باشه سفارش میگیری سرمایه هم دارین میترکونین
    ممنونم: طراحی قالب و... هم جدیدا اشباع شده و توی شهر های کوچک گمان نکنم جواب بده ! برنامه نویسی زمانیکه خوب هست که آدم حرفه ای باشد : از سن من گذشته متاسفانه !

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط sepahanserver نمایش پست ها
    قصد جسارت ندارم ولی با این هزینه هیچ کاری نمیشه راه انداخت در حال حاضر .
    قبلا میشد مثلا یه مغازه اجازه کرد و اجناس رو نسیه اورد ولی الان باید حتما اول نقدا حساب کنید تا بتونید جنس بزارید تو مغازه که نیاز به سرمایه داره !
    بله: شما درست می فرمائید ولی بیکاری بد دردی هست !

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط Oscar نمایش پست ها
    دیگه کارو کاسبی به روش سنتی هم سخت شده هم سرمایه بالا میخواد شما یک سایت واسه خودت بزن حالا تو زمینه ای که تخصص داری توی سایتت فعالیت کن (آموزش یا فروش محصولات)
    بازار بیرون هم بستگی داره کجای شهر بخوای مغازه بزنی مثلا مغازه هایی تو پایین شهر پیدا میشن واسه دخانیاتی (سیگار و تنباکو دغال و قلیون ازین چیزا) یه زیر پله هم بگیری کارت رو راه میندازه و سود خوبی داره
    ممنون دوست عزیز: تخصص خاصی ندارم: فروشگاه اینترنتی گمان کنم با فروشگاه واقعی فرق چندانی داشته باشه ! در هر دو حالت نیاز به جنس داری !

عضو انجمن Raymvnd آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    779
    تشکر تشکر شده 
    576
    تشکر شده در
    399 پست

درود...
    برنامه نویسی یاد بگیری به نفعته...
    چند سال پیش داشتن مغازه کامپیوتر مد شده بود ولی به بعد دیگر کسی سراغتت نمی ره...با این مغازه کامپیوتر با سابقه بالا در بازار مشغول به کار است...

- - - Updated - - -

ممنونم: طراحی قالب و... هم جدیدا اشباع شده و توی شهر های کوچک گمان نکنم جواب بده ! برنامه نویسی زمانیکه خوب هست که آدم حرفه ای باشد : از سن من گذشته متاسفانه !

- - - Updated - - -

بله: شما درست می فرمائید ولی بیکاری بد دردی هست !

- - - Updated - - -

ممنون دوست عزیز: تخصص خاصی ندارم: فروشگاه اینترنتی گمان کنم با فروشگاه واقعی فرق چندانی داشته باشه ! در هر دو حالت نیاز به جنس داری !
    برنامه نویسی ربطی به سن ندارد همین الان بشین یاد بگیر...
    نیازی نیست توی شهر سفارش برنامه نویسی بگیرید ... توی اینترنت می توانید دور کاری و آزادکاری انجام بدید کلی درآمد نصیبت میشه...
    برنامه نویسی ارکید
    https://orchiddev.ir
    طلاهاست

15. تعداد تشکر ها از Raymvnd به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    172
    تشکر تشکر شده 
    391
    تشکر شده در
    246 پست

ممنون دوست عزیز: کانال تلگرام بزنم که چی بشه؟
    در مورد تخصصی که گفتید بگم:من به برنامه نویسی علاقه ندارم ولی بالعکس به سخت افزار و تعمیرات خیلی علاقه دارم : با cms هایی مثل وردپرس و جوملا هم کار کردم در حد راه اندازی سایت و....
    چرا گفتید طلا بخرم !؟؟؟ اتفاقا سکه تمام بهار خریدم ولی سکه یکدفعه امد پایین ! و فعلا طلا هم ارزان شده مثلا به قول دولتی ها !
    سپاس
    در کانال تلگرام مطلب ارسال و عضوگیری یا کانالتون رو تبلیغ کنید.بعد از مدتی میتونید تبلیغات سایرین رو در کانالتون انجام بدید و در قبالش هزینه دریافت کنید .
    من هم نگفتم حتما برنامه نویسی یاد بگیرید . تعمیرات موبایل گزینه خوبیه . میتونید یه مدت برید شاگردی کنید یا حتی دوره های آموزشی رو شرکت کنید .
    طلا بخرید که ارزش پولتون تا حدودی حفظ بشه . طلا از این پایین تر نمیره نگران نباشید . اتفاقا الان وقت خوبیه برای خرید .

17. تعداد تشکر ها از i.sharifi به دلیل پست مفید

صفحه 1 از 5 12345 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)