سلام میخواستم بپرسم چطور میتونم ببینم سایتandroidriver.irاز چه نوع هاست یا سروری استفاده می کنه هاسته یا سرور مجازی و کدوم شرکت ارائه دهنده ممنون
سلام میخواستم بپرسم چطور میتونم ببینم سایتandroidriver.irاز چه نوع هاست یا سروری استفاده می کنه هاسته یا سرور مجازی و کدوم شرکت ارائه دهنده ممنون
ویرایش توسط hollo.ir : January 11th, 2019 در ساعت 18:26
پیشگام هاست
فروش سرور مجازی و اختصاصی و هاست - دارای نماد اعتماد الكترونیكی
Phone: +98 9999801239 | Telegram id: @pishgamhost_com
اللهم عجل لوليك الفرج-هاستینگ مولتی سایت-پشتیبانی انلاین-راه های ارتباطی:ایمیل مدیر : abrihost@gmail.com ایتا و تلگرام: @poshenama
ینی سرور مجازی نیستش ؟ چون سرعتش سایتشون خیلی بالاست چطور میتونم بفهمم هاسته یا سرورمجازی بعد ای پی برای من سوئیس زده
افرانت سرور
ارایه سرور مجازی داخل و خارج از ایران
ارایه سرویس های میزبانی وب و ثبت دامنه
https://AfranetServer.ir
سلام لود سریع 2 دلیل دارد یکی اینکه هاست ایران می باشد و پینگ تایم کمی به سایت دارید و همینطور استفاده از وب سرور لایت اسپید دو مساله اصلی هستند
این بازدهی رو هم روی هاست هم سرور مجازی هم اختصاصی متوان داشت مساله خاصی نست
برای مشاوره و سوال بیشتر می توانید با ما در ارتباط باشید
www.TeraServer.ir
سرور اختصاصی|سرورمجازی|هاست لینوکس حرفه ای (ایران و خارج)| پشتیبانی 24 ساعته تلگرام : @h_myahya تلفن تماس :021.5568.68.61
,سفارش سرویس نماد اعتماد الکترونیکی دوستاره
دوستان میگن هویز خب معلومه با هویز میشه من اطلاعاتی مثل نوع سرور میخواستم
درسته من تو کانالشون رفتم تو تلگرام اخیرا ارتقا سخت افزاری داشتن مثل اینکه اینجوری نوشته :
اندروید ریور ، پرسرعت تر و قدرتمند تر از گذشته ..
ارتقا سخت افزار و زیرساخت سرور های اندروید ریور به اتمام رسید و حالا اندروید ریور رو در ایران ، سوئیس و کانادا وارد یک شبکه ترکیبی شد.
کلیه اطلاعات اندروید ریور در دیتاسنتر قدرتمند داخل #ایران قرار دارن و برای کاربران با آی پی های خارجی هم از دیتاسنتر های کشور #سوئیس و #کانادا اطلاعات توزیع میشن
علاوه بر اون ، Ram , CPU و HardDisk سرور رو هم به شکل قابل توجه ای ارتقا دادیم تا با چهاربرار سرعت بیشتر بتونیم میزبان کاربران عزیزمون در اندروید ریور باشیم
همچنین سرور های CDN میزبانی فایل ها و پروژه های فروشندگان اندروید ریور همچنان مانند قبل از کشور #آلمان در دیتاسنتر #هرتزنر میزبانی میشه احتمالا تا پایان سال سرور های CDN رو هم به داخل ایران منتقل کنیم .
امیدواریم با این ارتقا سخت افزاری بسیار گسترده ، بتونیم بهترین تجربه از استفاده از خدمات اندروید ریور رو به شما منتقل کنیم .
در آخر در تصویر زیر نمایی از قرار گیری سرور های قدرتمند اندروید ریور رو میبینید.
حالا سوالی که میمونه اینه یه سرور اینشکلی بخوام تهیه کنم هزینش چقدر میشه بعد ماهانه هست یا سالانه ؟ چقدر توان فنی لازم دارم و کلا هزینه برا یه سال چقدر میشه بخوان یه چنین مارکتی رو راه اندازی کنم ممنون میشم دوستان دقیق جواب بدن بدون تبلیغ شرکت هاستینگ خودشون ممنون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)