-
January 1st, 2019, 21:31
عضو دائم
ماژول [ تشکر = تخفیف ] whmcs
باسلام، با ماژول "تشکر = تخفیف" می توانید به کاربران خود در صورت تشکر بروی تاپیک مشخص شده، تخفیفی بروی محصول مورد نظر خود اعمال کنید. کافیست کاربر پست تاپیک مشخص شده را تشکر کند و در صفحه پرداخت نام کاربری خود را وارد کند تا تخفیف بروی محصول مورد نظر اعمال شود.
- پشتیبانی تمام انجمن های vBulletin
- پشتیبانی انجمن هایی که بروی Cloudflare قرار گرفته اند
- نمایش باکس تخفیف در صورت ورود از آدرس تاپیک مورد نظر
- احراز هویت کابر با ارسال متن مشخص شده در تاپیک مشخص شده
قیمت این ماژول بدون احراز هویت 50 هزار تومان و همراه با احراز هویت 80 هزار تومان به صورت یک بار پرداخت می باشد، جهت خرید با پشتیبانی فرانویس در ارتباط باشید.
کد:
http://www.faranevis.com/img/post/thankst2.png
https://www.faranevis.com
ویرایش توسط T.Toosi : January 2nd, 2019 در ساعت 12:50
-
تعداد تشکر ها ازT.Toosi به دلیل پست مفید
-
January 1st, 2019 21:31
# ADS
-
January 2nd, 2019, 00:28
عضو انجمن
پاسخ : ماژول [ تشکر = تخفیف ] whmcs
یکی از دوستان از شما ماژولی تهیه کرده بود و گفتند که کلا ایشون ساپورتی نمیدن و ول کردند
عجیبه که الان همچین ماژول خاص و شاید از نظر بنده بی کاربرد رو منتشر میکنید و قیمت میدید...
اولا یه نقص اساسی که میشه از این ماژول گرفت
از کجا میخواید تشخیص بدید که کاربر همون کاربری هست که تشکر کرده؟
خب من میام نام کاربری یکی دیگه که زیر پست تشکر زده رو داخل کد تخفیف میزنم استفاده میکنم اصلا هم نیاز نیست تشکر کنم
دوما خیلی از انجمن ها قابلیت حذف تشکر دارند ، کاربر میاد تشکر میکنه تخفیفشو میزنه بعد حذف میکنه
:: گروه فناوری اطلاعات
تیک وب | ارائه انواع خدمات وب هاستینگ و کانفیگ سرور و cms | طراحی انواع وب سایت
::
دارنده نماد اعتماد دائم از وزارت صنعت ، معدن و تجارت
-
-
January 2nd, 2019, 00:43
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
tikweb.ir
یکی از دوستان از شما ماژولی تهیه کرده بود و گفتند که کلا ایشون ساپورتی نمیدن و ول کردند
عجیبه که الان همچین ماژول خاص و شاید از نظر بنده بی کاربرد رو منتشر میکنید و قیمت میدید...
خب من میام نام کاربری یکی دیگه که زیر پست تشکر زده رو داخل کد تخفیف میزنم استفاده میکنم اصلا هم نیاز نیست تشکر کنم
دوما خیلی از انجمن ها قابلیت حذف تشکر دارند ، کاربر میاد تشکر میکنه تخفیفشو میزنه بعد حذف میکنه
سلام
ایشون واقعا پلاگین های خوبی برای این سیستم نوشتن با قیمت کاملا مناسب که بنده قصد تهیه چند تاشو داشتم که منتظر بودم باگ ها رفع بشه ولی متاسفانه بعد چند مدت پیام دادم که گفتن تمام مازوال ها رو به ک دیگه ای واگزار کردند
ویرایش توسط speednet : January 2nd, 2019 در ساعت 00:45
دلیل: تصحیح اشتباه لپی
شرکت بین المللی میهن ارتباط داده پرداز شماره ثبت 1156 شماره ثبت جمهوری آذربایجان 245438762
http://cp.hostgtx.com/
skype id : sniper000man
-
تعداد تشکر ها از speednet به دلیل پست مفید
-
January 2nd, 2019, 00:50
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
tikweb.ir
باسلام، تا جایی که بنده یادم است (چهارشنبه 12 دی ماه 1397) ما فعال هستیم و چیزی را ول نکردیم! در ماه های گذشته تنها کاربر و پروژه نمی پذیرفتیم.
در دفعات بعدی حتما اجازه انتشار و ایجاد تاپیک را از شما خواهیم گرفت.
به دلیل آنکه این ماژول بیشتر جهت جذاب کردن تاپیک های فروش و جذب تشکر و کاربر از تاپیک به سایت کاربرد دارد، این ماژول بروی احراز کاربر و .. تمرکزی ندارد، با توجه به اینکه با قرار دادن ایمیل در اطلاعات عمومی یا در امضا، کاربر مورد نظر تا حدی قابل احراز است اما در این ماژول پیاده سازی نشده است.
-
-
January 2nd, 2019, 01:02
سلام
T.Toosi شناخت چندانی از شما ندارم. ولی میدونم که برنامه نویس قابلی هستید. 
اما در مورد این ماژول به نظرم بیشتر جنبه فان داره. و زیاد نمیتونه کاربردی باشه. مگه اینکه یه فکری به حال احراز هویت افراد بکنید
-
تعداد تشکر ها از ToooPDL به دلیل پست مفید
-
January 2nd, 2019, 01:25
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
ToooPDL
سلام
T.Toosi شناخت چندانی از شما ندارم. ولی میدونم که برنامه نویس قابلی هستید.

اما در مورد این ماژول به نظرم بیشتر جنبه فان داره. و زیاد نمیتونه کاربردی باشه. مگه اینکه یه فکری به حال احراز هویت افراد بکنید
باسلام و تشکر از شما.
با توجه به قیمت اعلام شده این ماژول بیشتر از این ارزش توسعه از سمت ما ندارد و همانطور که اعلام کردم هدف جذاب کردن تاپیک فروش و جذب کاربر از تاپیک به سایت بوده است، اما در صورت درخواست، احراز هویت کاربران با ارسال پیغام کوتاه یا درج ایمیل در اطلاعات عمومی، قابل پیاده سازی است.
-
-
January 2nd, 2019, 02:19
عضو انجمن
سلام
جناب T.Toosi آیا این امکان وجود دارد که یک ماژول برای تایید شماره موبایل کاربر در whmcs ایجاد کنید
-
-
January 2nd, 2019, 02:51
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
ourweb
سلام
جناب
T.Toosi آیا این امکان وجود دارد که یک ماژول برای تایید شماره موبایل کاربر در whmcs ایجاد کنید
باسلام، همچین ماژولی قبلا توسط ما نوشته شده است اما حق امتیاز و سورس بیشتر ماژول های فرانویس به یکی از همکاران واگذار و فروخته شده است که ماژول تایید شماره هم شامل می شود. در حال حاضر می توانیم این ماژول را با توجه به امکانات درخواستی به صورت اختصاصی برای شما پیاده سازی کنیم.
کد:
www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=185086
-
-
January 2nd, 2019, 12:57
عضو دائم
باسلام، با توجه به محدودیت و قوانین های پیغام های خصوصی در انجمن های مختلف، تصمیم گرفتیم مرحله احراز هویت تشکر کننده را به صورت ارسال پست در تاپیک پیاده سازی بکنیم که این کار علاوه بر احراز هویت باعث می شود تاپیک فروشنده توسط کاربران بالا باشد. قیمت جدید در پست اول بروزرسانی شد.
-
-
January 2nd, 2019, 13:20

نوشته اصلی توسط
T.Toosi
باسلام، با توجه به محدودیت و قوانین های پیغام های خصوصی در انجمن های مختلف، تصمیم گرفتیم مرحله احراز هویت تشکر کننده را به صورت ارسال پست در تاپیک پیاده سازی بکنیم که این کار علاوه بر احراز هویت باعث می شود تاپیک فروشنده توسط کاربران بالا باشد. قیمت جدید در پست اول بروزرسانی شد.
بالااوردن بیخودی تاپیک(بااستفاده از پست کاربر برای احرازهویت) به نظر شما که اینقدبه فکر انجمنی قوانین سایت رو زیر پا نمی گذارد
-