-
January 1st, 2019, 20:58
عضو جدید
-
-
January 1st, 2019 20:58
# ADS
-
January 2nd, 2019, 00:46
عضو انجمن
پاسخ : درخواستِ سِروِرِ مجازیِ ویندوز-ریموتدسکتاپ از انگلیس-ترجیحاً لندن- با آی.پی اختصاصی

نوشته اصلی توسط
Adrien
درود بر شما
* درخواستِ خرید از فروشندگانِ معتبر [ترجيحاً دارای نمادِ اعتماد و با سابقۀ انجمن]

نیاز به یک وی.پی.اِسِ ویندوزیِ R.D.P از بریتانیا و ترجيحاً شهرِ لندن دارم که آی.پی اون اختصاصی و یونیک باشه [در اکانتِ تِستی که از شما خواهم گرفت، این مورد رو بررسی میکنم] و بتونم با برنامۀ «ریموت دسکتاپ» از طريقِ ویندوزم که xp هست بهش وصل بشم [تنظیماتش رو بلدم، قبلاً از واشينگتندی.سی، منهتن-نیویورک و پراگ داشتم الان از لندن میخوام]و بتونم با این RDP-VPS در برخی وبسایتهایی که به آی.پی بسیار حساس هستند با *امنيتِ کامل* و *سرعتِ اینترنتِ بالا*، کار کنم با لحاظِ مواردِ زیر:
1. امکانِ ارائۀ اکانتِ تِست برای ارزیابیِ کاراییِ اوليّه. (هزينۀ روزهای تِست رو پرداخت میکنم.)
2. سؤالاتِ تکمیلی رو از فروشندگان در تلگرام یا ... خواهم پرسید. ولی اگر امکانِ نصبِ نرمافزارهای کرکشده نظيرِ بُلواِستکس یا اندیاندروید هم داشته باشه بهتره. امّا اگر هم نداشت، لطفاً مواردِ محدوديتِ اون رو در پیشنهادِ خود منظور بفرمایید.
3. مهمترين مورد برای خریدم از شما ابتدا آی.پی اختصاصیِ غیرِ تکراری و یونیک برای استفاده از گوگلکروم و فعّاليت در وبسایتها هست و عدمِ حسّاسیتِ اون توسّطِ Paypal و همچنین هنگنکردن در استفاده از وبسایتهای دارای گرافیکِ بالا مثلِ اینستاگرام و ...
لطفاً لينک یا ليستِ قیمتها رو با مشخّصاتِ سختافزاری – شروع از حدّاقل قیمت- اعلام بفرمایید.
ضمناً شمارۀ موبایل یا وبسایت یا تلگرام رو بفرمایید. اینجا نمیتونم پیامِ خصوصی ارسال کنم.
با سپاسِ فراوان از شما دوستانِ گرامی

با سلام
سرویس مورد نظر شما بر روی هارد SSD پیشنهاد می شود
https://portal.teraserver.ir/cart.php?gid=29
نماد ها و اطلاعات تماس www.TeraServer.ir
سرور اختصاصی|سرورمجازی|هاست لینوکس حرفه ای (ایران و خارج)| پشتیبانی 24 ساعته
تلگرام :
@h_myahya تلفن تماس :
021.5568.68.61
,
سفارش سرویس نماد اعتماد الکترونیکی دوستاره
-